Βιώστε την απόλυτη ηχητική εμπειρία με το LG soundbar S60TR

Το LG soundbar S60TR είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ήχου, επαναπροσδιορίζοντας την οικιακή ψυχαγωγία με τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του και την εξαιρετική ποιότητα ήχου.

To soundbar S60TR ολοκληρώνει την εμπειρία ήχου σε συνδυασμό μια LG TV, προσφέροντας καθηλωτικό ήχο surround 440W 5.1 καναλιών και ασύρματη συνδεσιμότητα. Με δυνατότητα προβολής μέσω αριστερού, δεξιού, κεντρικού και πίσω ηχείου, οι χρήστες θα απολαμβάνουν εξαιρετική καθαρότητα της φωνής και συναρπαστικά ηχητικά εφέ. 

Διαθέτει επίσης subwoofer

και πίσω ηχεία 2 καναλιών για ασύρματη ελευθερία χάρη στον ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εγκατάσταση των πίσω ηχείων οπουδήποτε.

Το AI Sound Pro και οι αλγόριθμοι “deep learning” προσαρμόζουν αυτόματα τα επίπεδα ήχου ανάλογα με το περιεχόμενο που ακούν οι χρήστες, βοηθώντας στην παραγωγή σωστού ήχου ανά διάθεση και είδος, Το AI Sound Pro μπορεί και ανιχνεύει το περιεχόμενο που προβάλλεται, μέσα από μια ευρεία γκάμα ειδών και εφαρμόζει ιδανικές ρυθμίσεις ήχου για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. 

Με πρόσβαση στο WOW Interface μέσα από την LG TV, οι χρήστες μπορούν να έχουν απλό έλεγχο του soundbar, όπως αλλαγή λειτουργιών ήχου, προφίλ και πρόσβαση σε άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά. 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του LG Soundbar S60TR είναι η ευελιξία και η ευκολία, γιατί είναι εξοπλισμένο με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως HDMI, Bluetooth® 5.3 και Wi-Fi, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν εύκολα τις αγαπημένες τους συσκευές και να μεταδώσουν περιεχόμενο ασύρματα με ελάχιστη ταλαιπωρία.

Το LG soundbar S60TR εκτός από ένα προϊόν με προηγμένες τεχνολογίες, είναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού τα εσωτερικά μέρη του και τα εξαρτήματα είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό, δείγμα μιας οικολογικής προσέγγισης και προσπάθειας της LG  στην παραγωγή προϊόντων φιλικών στο περιβάλλον. 

Όμως, εκτός από το εσωτερικό, από ανακυκλωμένα υλικά δημιουργείται και το εξωτερικό κομμάτι του soundbar, αφού το ύφασμα καλύμματος προέρχεται από πλαστικές φιάλες. Όλα τα LG Soundbar σχεδιάζονται προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται υψηλό ποσοστό ανακυκλωμένων υλικών. Το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης πιστοποιεί ότι το ύφασμα καλυμμάτων πολυεστέρα κατασκευάζεται από πλαστικές φιάλες.

Με τον καθηλωτικό ήχο, τεχνολογία αιχμής και κομψό σχεδιασμό, το S60TR θέτει νέα πρότυπα για τον οικιακό ήχο, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο με τρόπους που δεν φαντάζονταν ποτέ ότι είναι δυνατοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα