Νέα επεισόδια και τραυματισμός γυναίκας στο δημαρχείο Τυρνάβου!

Με «ντου» στο... αστυνομοκρατούμενο δημαρχείο αλλά και τον τραυματισμό μίας γυναίκας σημαδεύτηκε σήμερα η νέα διαμαρτυρία κατοίκων της ευρύτερης πειοχής του Αμπελώνα για τις τιμές του νερού στον Τύρναβο.

Μετά τα όσα τραγελαφικά έλαβαν χώρα χθες και είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί για τέταρτη φορά το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου, σήμερα οι.....
πολίτες της κίνησης κατά των αυξήσεων πραγματοποίησαν το απόγευμα πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Τυρνάβου με πανό και συνθήματα.

Έξω
από το δημαρχείο, όπως είχε προαναγγείλει ο δήμαρχος Νίκος Μαλάκος, βρίσκονταν ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία δεν επέτρεψε στους διαμαρτυρόμενους να εισέλθουν στο χώρο.

Οι πολίτες αντέδρασαν σπάζοντας την κεντρική είσοδο για να μπουν στο κτήριο ενώ τη στιγμή της αναταραχής τραυματίστηκε και μία γυναίκα, κάτοικος Αμπελώνα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίεςμε περιπολικό μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για τις πρώτες βοήθειες.

Δεκάδες διαμαρτυρόμενοι ανέβηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου και έλαβαν το λόγο στη συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

http://www.onlarissa.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα