Alpha: Ανατροπή στους σχεδιασμούς σειρών για την επόμενη σεζόν – «Μαύρη τρύπα» στο prime time

Μπροστά σε μια απρόσμενη πρόκληση βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στον Alpha έπειτα από ξαφνική ανατροπή μέχρι τώρα «σταθερών» στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας.

Με δεδομένη την ολοκλήρωση της διαδρομής της σειράς «Σασμός» έπειτα από τρείς κύκλους επεισοδίων, ο Alpha θα συνέχιζε και του χρόνου με σειρά τα επεισόδια της οποίας θα μεταδίδοντας σχεδόν σε καθημερινή βάση (αυτή τη φορά Δευτέρα έως Πέμπτη).

Στο «άνοιγμα» της

ζώνης υψηλής τηλεθέασης είχε προκριθεί τελικά η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Η παναγία της φωτιάς» του Σπύρου Πετρουλάκη (κι αυτό), σε παραγωγή της JK Productions. Την προσαρμογή της ιστορίας στις τηλεοπτικές διαστάσεις είχε αναλάβει ο δοκιμασμένος σεναριογράφος Κώστας Καπώνης.

Το σχέδιο υλοποίησης της μεταφοράς του μυθιστορήματος του πολυγραφότατου Κρητικού συγγραφέα στην τηλεόραση φαίνεται να εγκαταλείπεται προκαλώντας, προσώρας, «μαύρη τρύπα» στο πιο νευραλγικό σημείο των προγραμματικών σχεδιασμών του καναλιού.

Τηλεοπτικός σταθμός και εταιρεία παραγωγής εξετάζουν είτε κάποιο άλλο από τα βιβλία του Πετρουλάκη- πριν από λίγο καιρό είχε τεθεί σε διαπραγμάτευση το μυθιστόρημα «Η εξομολόγηση» -είτε την ελληνοποίηση ξένης σειράς με πλοκή η οποία έχει στο επίκεντρο της κυρίαρχη τη φιγούρα ένα ιερωμένο ενός χωριού.

Διαβάστε επίσης:

«First Dates»: 78χρονος παίκτης έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη (Video)

Σε «σταυροδρόμι» Alpha και Τατιάνα Στεφανίδου

Eurovision 2024: Ο τελικός καθήλωσε 2,8 εκατ. τηλεθεατές στην ΕΡΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα
Alpha, Ανατροπή, – Μαύρη,Alpha, anatropi, – mavri