ΣΥΡΙΖΑ κατά Μπακογιάννη: «Το ποιοι είναι “ρεμπεσκέδες” το αποκάλυψε μόνη της»

Σχόλιο για την δήλωση περί «ρεμπεσκέδων» της Ντόρας Μπακογιάννη, έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αγκυρα και την εξωτερική πολιτική που κάνει η κυβέρνηση, είπε πως «εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες». Μάλιστα, επιτέθηκε και στην αντιπολίτευση για τα σχόλια που έκανε μετά την επίσκεψη.

«Ο κ. Ανδρουλάκης δεν έχει πάει ποτέ στην Άγκυρα, ενδεχομένως μόνο ως ευρωβουλευτής

και δεν έχει διαχειρισθεί ποτέ ένα τέτοιο θέμα. Άκουσα και μία άλλη βαρύγδουπη δήλωση, του κ. Κασσελάκη, ο οποίος μάς είπε να φέρουμε τα τρία μνημόνια αύριο το πρωί. Πραγματικά εύχομαι να μάθει τι σημαίνει “υφαλοκρηπίδα”, έχει ακόμη χρόνο» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ χαρακτήρησε ως «κολοσσιαίο λάθος του Ερντογάν» τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας τα όσα είπε η πρώην υπουργός Εξωτερικών ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «το ποιοι είναι “ρεμπεσκέδες” και ποιοι όχι, το αποκάλυψε η ίδια η κ. Μπακογιάννη, στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, όταν παραδέχτηκε την πενταετή, σκόπιμη, κωλυσιεργία της κυβέρνησης και του κόμματος της σε ό,τι αφορά την κύρωση των τριών μνημονίων που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Στη συνέχεια, η Κουμουνδούρου σχολίασε: «Από ‘κει και πέρα, καλά θα κάνει να κρατήσει για την ίδια τις συμβουλές περί χρηστής εξωτερικής πολιτικής και να παροτρύνει το κόμμα της να ασκήσει την αναγκαία αυτοκριτική, ιδίως όταν όλες οι πρόσφατες εξελίξεις τους έχουν εκθέσει στα μάτια ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας.»​

Διαβάστε επίσης:

Στην Κομοτηνή σήμερα (14/5) ο Στέφανος Κασσελάκης

Γεραπετρίτης για ελληνοτουρκικά: Δεν υπάρχουν θέματα κυριαρχίας στην ατζέντα – «Απαιτούμε συμμόρφωση στη Συμφωνία των Πρεσπών» (video)

Ελληνοτουρκικά, «Σκοπιανό» και Αλβανικό απειλούν το δεξιό κοινό της Βόρειας Ελλάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Μπακογιάννη, “ρεμπεσκέδες”,syriza, bakogianni, “rebeskedes”