«Bad Boys: Ride or Die»: Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο τρέιλερ της τέταρτης ταινίας του franchise (photo/video)

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο τρέιλερ του «Bad Boys: Ride or Die», τη τέταρτη ταινία του franchise η οποία έρχεται σχεδόν 30 χρόνια από την αρχική.

Ο Γουίλ Σμιθ (Will Smith) και Μάρτιν Λόρενς (Martin Lawrence) ξαναγυρίζουν στη μεγάλη οθόνη ως Μάικ Λάουρι (Mike Lowrey) και Μάρκους Μπερνέτ (Marcus Burnett) για να διαλευκάνουν

την πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει μέχρι σήμερα στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «αυτό το καλοκαίρι, τα πολυαγαπημένα Κακά Παιδιά επιστρέφουν για άλλη μια καταιγιστική και ξέφρενα κωμική περιπέτεια αυτή τη φορά με μια μεγάλη ανατροπή: οι ρόλοι αλλάζουν και οι καλύτεροι πράκτορες του Μαϊάμι είναι αυτοί που καταδιώκονται».

Πρωταγωνιστούν μαζί τους οι Αλεξάντερ Λούντβιγκ (Alexander Ludwig), Βανέσα Χάντζενς (Vanessa Hudgens) Τζέικομπ Σίπιο (Jacob Scipio) και Γιόαν Γκράφαντ (Ioan Gruffudd) μεταξύ άλλων.

Οι Αντίλ Ελ Αρμπί (Adil El Arbi) και Μπιλάλ Φαλάχ (Bilall Fallah) οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει την τρίτη ταινία «Bad Boys for Life» το 2020, ανέλαβαν τα ηνία και της τέταρτης.

Σύμφωνα με το Dark Horizons, τα «Κακά Παιδιά» θα είναι στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 7 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

77ο Φεστιβάλ Καννών: Το παρατεταμένο χειροκρότημα στη Μέριλ Στριπ που παρέλαβε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα

«The Shrouds»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας ταινίας του David Cronenberg (photo/video)

Η Καίτη Γκρέυ γίνεται 100: Τα πρώτα χρόνια, ο έρωτας με τον Καζαντζίδη και η συνάντηση με τον Έλβις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bad Boys, Ride,Die, Sony Pictures