Blue Horizon: Δεν μου έχουν ζητήσει ούτε συγγνώμη, λέει ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη (Video)

Οκτώ μήνες μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, του επιβάτη του Blue Horizon  – που η πλοιοκτήτρια εταιρία του άλλαξε το ονομα, το έβαψε με άλλο χρώμα και το μεταβίβασε στην ΑΝΕΚ, την άλλοτε εταιρία λαίκής βάσης – τον οποίο μέλη του πληρώματος έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου ενώ το οχηματαγωγό απέπλεε από το λιμάνι του Πειραιά με αποτέλεσμα να πνιγεί, οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμπονται

σε δίκη.

Ο αδερφός του, Νίκος μίλησε στο Mega εκφράζοντας την επιθυμία δικαίωσης για τον αδικοχαμένο αδερφό του:

«Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι όσοι εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. 

Θέλω να δικαιωθεί ο αδερφός μου και οι κατηγορούμενοι να δικαστούν γι’ αυτό το έγκλημα.

Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και εκτιμώ ότι τα τέσσερα μέλη τoυ πληρώματος του “Blue Horizon” που έριξαν τον Αντώνη από το πλοίο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα δικαιωθεί η μνήμη του αδερφού μου. 

Μας λείπει πολύ ο Αντώνης κι όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλη την περιοχή γιατί ήταν τόσο καλό παιδί και τον αγαπούσαν όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο αδερφός του Αντώνη τόνισε πως:

«Όλο αυτό τον καιρό ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους ή τις οικογένειές τους δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου ζητήσουν μια συγγνώμη.

Οκτώ μήνες μετά βλέπω στην τηλεόραση να παίζει ξανά και ξανά το βίντεο που σπρώχνουν τον αδερφό μου στον θάνατο και σοκάρομαι, ανατριχιάζω».

Διαβάστε επίσης

Πέθανε ο μουσικός Σπύρος Βλασσόπουλος

Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας του νεκρού βρέφους το πετάει στα σκουπίδια – Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες του ξενοδοχείου

Νωρίτερα κλείνουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία για καλοκαίρι – Τι θα γίνει με Γυμνάσια και Πανελλαδικές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Blue Horizon, Αντώνη Καργιώτη Video,Blue Horizon, antoni kargioti Video