Eurovision 2024: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι – «Ευχαριστώ για τη στήριξή σας, με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια»

Την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον διαγωνισμό της Eurovision πραγματοποίησε η Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό και κατάφερε να κατακτήσει την 11η θέση.

Δύο 24ωρα μετά τον διαγωνισμό, η Μαρίνα Σάττι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας με αυτή το κοινό για τη στήριξή του.

Συγκεκριμένα,

δημοσίευσε μια selfie της και μερικές στιγμές από τον διαγωνισμό, ενώ στη λεζάντα αρχικά έγραψε: «Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω… Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα, πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να το καταφέραμε Σας ευχαριστώ από ’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. Θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI (@marina_satti)

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Ξέσπασε σε κλάματα η εκπρόσωπος του Ισραήλ κατά την επιστροφή – «Αφιερώνω τη συμμετοχή μου στους ομήρους» (Video)

Έγκυος στο τρίτο παιδί η Μαντώ Γαστεράτου (Photos)

Χάλι Μπέρι: Χαμός στο Instagram με τον σύντροφό της – Δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία της (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα