Eurovision: Ισραηλινές γελοιότητες – αντίποινα στα χασμουρητά της Σάττι – Τηλεθεατές έκαναν ότι… κοιμούνται την ώρα του… ζαριού

Αντί να ασχολούνται με τις φρικαλεότητες στη Γάζα που έχουν τη σφραγίδα του ισραηλινού στρατού, οι ισραηλινοί τηλεθεατές αποφάσισαν να κάνουν… αντίποινα στη Μαρίνα Σάττι την ώρα που τραγουδούσε στην σκηνή της Eurovision.

Και αυτή η παιδιάστική συμπεριφορά για να… εκδικηθούν την τραγουδίστρια για τα χασμουρητά της στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον διαγωνισμό, την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ελληνικού τραγουδιού, τα social media

των Ισραηλινών φαν της Eurovision, γέμισαν με βίντεο στα οποία έκαναν πως χασμουριούνται και κοιμούνται, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Σάττι στην Γκολάν.

Even the dog… pic.twitter.com/8215Xo8EWd

— (@king27yan) May 12, 2024

Israeli viewers filming themselves falling asleep during Marina Satti's performance pic.twitter.com/xGBseq4Y56

Seb (@SebLikeSebi) May 12, 2024 @userso13y9e5mn גם אנחנו יודעות לישון מתוקה #אירוויזון #אירוויזיון2024 #יוון #eurovision #eurovision2024 @נוי ועינב ♬ צליל מקורי – ענבר מלכא @rachelmoscati #eurovision #יוון #אירוויזיון #פוריו ♬ suono originale – Rachel_pt @morcohen47 ‏#דואט עם @Aviv Avdalimov (אביב אבדלימוב) #דואט הבן אדם הזה גאון חחחחח #פוריו #פוריוישראל #פוריועולמי #אירוויזיון #eurovision #eurovision2024 #יוון #עדןגולן #ישראללנצח #הוריקן #hurricane #פוריוכיאנחנוחיילים #חרבותברזל #אורזלהב #טיקטוק #טיקטוקישראל #מצחיק #הומור #לילהטוב #ויראלי #מורכהן #greece #fyp #fypシ゚viral ♬ ZARI – Marina Satti

Η Μαρίνα Σάττι με την στάση της στην συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό, θέλησε να δικαιολογηθεί για την στάση της (το ίδιο έκανε και η ΕΡΤ), όμως ελάχιστοι πείστηκαν πως τα… χασμουρητά δεν έγιναν εσκεμμένα όταν μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος.

Η απάντηση της ΕΡΤ

Πηγές από την ΕΡΤ θέλησαν μετά τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι να εξηγήσουν, ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή συμμετοχή.
Όπως αναφέρουν: «Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι

Η ίδια η Μαρίνα Σάττι είχε μιλήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εξήγησε πως«δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν με τη συμπεριφορά της».

Σε βίντεο που ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ακούγεται να λέει:

«Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου και αν πηγαίναμε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα βάλουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα».

Οι Iσραηλινοί όμως προτιμούν να κοιμούνται… σε όλα, ακόμη και όταν διαπράττονται σφαγές αμάχων…

Διαβάστε επίσης:

«Στον Θεό» η τηλεθέαση της ΕΡΤ1 λόγω τελικού της Eurovision

Eurovision: Τα φασόλια του… Μαρόκου, η αμφιλεγόμενη χορηγία και τα περίεργα με τη βαθμολογία του «Hurricane»

Maestro: Πότε κάνει πρεμιέρα – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Β’ Κύκλου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision, Ισραηλινές, Σάττι – Τηλεθεατές,Eurovision, israilines, satti – tiletheates