Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Επικοινωνεί αλλά δεν μιλά» (Video)

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του τραγουδιστή είναι σταθερή με τον ίδιο να επικοινωνεί χωρίς, ωστόσο, να μιλάει.

Η δημοσιογράφος του Happy Day, Βιβή Μπουγιούρα, επικοινώνησε με την σύντροφο του γνωστού καλλιτέχνη, την Άννα Σταθάκη, η οποία την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του.

«Πριν λίγα λεπτά επικοινώνησα με την κυρία Σταθάκη και μας επικοινώνησε ότι ήταν

μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια και έχει και λιγάκι πυρετό. Περιμένουν να κλείσει το πρώτο 24ωρο και έπειτα να ενημερωθούν από τους θεράποντες ιατρούς για τα περαιτέρω. Η ομιλία του, μας είπε, ότι εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει κανονικά» είπε στον αέρα του Happy Day η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα, με τη σύντροφο του καλλιτέχνη να αναφέρει τα εξής:

«Το παλεύει! Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον»

«Είναι μια δύσκολη μέρα από χθες, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο Δημήτρης είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ» είπε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος δηλώνει σοκαρισμένος.

Διαβάστε επίσης:

Μεσσήνη: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα τριών ΙΧ στους Ταγαράδες – Δυο παιδιά στο νοσοκομείο (video)

Mενίδι: Γυναικοκτονία δείχνουν τα στοιχεία – Είχε καταγγείλει 3 φορές τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία – Τον αναζητά η αστυνομία (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα