Ερμής Καραγιάννης: Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM (Video)

Τέλος στη ζωή του σε ηλικία 23 ετών έδωσε ο Ερμής Καραγιάννης, ο οποίος εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM3.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε στα social media φίλος του φωτογράφος, ενώ τα ακριβή αίτια δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για απογοήτευση αφήνοντας, ωστόσο, πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ο Ερμής, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του αλλά και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, φαίνεται πως μέσα του έκρυβε έναν πόνο που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ.

Η
οντισιόν στο Big Brother

Τον Ερμή Καραγιάννη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM 3 σε ηλικία 19 ετών. Ωστόσο, το πρόσωπο του ήταν πολύ γνώριμο, καθώς πιο πριν, είχε λάβει μέρος στο trailer του Big Brother.

«Με έχετε δει στο trailer ενός ριάλιτι. Που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι» είχε αναφέρει ο Ερμής στην κάμερα κατά την διάρκεια των οντισιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermes Karayannis (@hermes_ky)

«Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του»

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στον χώρο της μόδας, με τη φίλη του, Ρένια Τσακίρη να κάνει γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες το μοντέλο είχε διαγράψει όλους τους φίλους του από τα social media, ενώ αποκάλυψε ότι ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

«Συνέβη την Πέμπτη το βράδυ, όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός και κέρδισε. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Απλά έκανε μερικούς φίλους του delete από το Instagram και άλλους μπλοκ. Σαν να μας λέει αυτό ήταν τέλος. Αλλά δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, αλλά πάντα μιλούσαμε. Μου έλεγε: “Δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω”. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω… Δεν πίστευε κανένας ότι θα έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έμενε με τον μπαμπά του. Για την ακρίβεια, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος, ένιωθε μια γαλήνη την ώρα που το έκανε και ότι έφυγε χαρούμενος», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη το τυχερό δελτίο – Με 3 ευρώ κέρδισε 1 εκατομμύριο

Ίλιον: Πώς η μητέρα άρπαξε τα τέσσερα παιδιά της από τη δομή φιλοξενίας – Συναγερμός για τον εντοπισμό τους (video)

Παγκράτι: Λήστεψαν ξανά το ίδιο περίπτερο μέσα σε δέκα μέρες – Απείλησαν τον υπάλληλο με πριόνι και κουζινομάχαιρο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερμής Καραγιάννης, Αυτοκτόνησε, GNTM,ermis karagiannis, aftoktonise, GNTM