Η Κωνσταντοπούλου ζήτησε αναβολή της δίκης στον Βόλο λόγω της δολοφονίας στο Μενίδι – Αθωώθηκαν Φραγκιουδάκης και Κλημόπουλος

Για άλλη μία φορά, η εκδίκαση της υπόθεσης των Αριστείδη Φραγκιουδάκη και Θωμά Κλημόπουλου στον Βόλο, ξεκίνησε επεισοδιακά, αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητούσε διακοπή.

Ο λόγος που ζήτησε διακοπή ωστόσο, ήταν για την υπόθεση γυναικοκτονίας στο Μενίδι. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε να διακοπεί η εκδίκαση καθώς ήταν «απαραίτητο» να παρέμβει για την δολοφονία στο Μενίδι «ως πολιτικός αρχηγός».

Ωστόσο, το αίτημά της δεν έγινε

αποδεκτό από την πρόεδρο του δικαστηρίου, σύμφωνα με το Thenewspaper.

Το δικαστήριο ολοκλήρωσε την επεισοδιακή δίκη και έβγαλε μάλιστα και απόφαση, με την οποία έκρινε αθώους τους δύο πελάτες της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η μήνυση από 22 δημοτικούς συμβούλους είχε υποβληθεί μετά τη διαμαρτυρία των δύο κατηγορούμενων για το νερό σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, στις 13 Μαρτίου του 2017.

Οι Κλημόπουλος και Φραγκιουδάκης είχαν σηκώσει πανό στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της ιδιωτικοποίησης του Βιολογικού Καθαρισμού.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Αλληλομηνύθηκαν γυναίκα και άνδρας, για βιασμό και ψευδή καταμήνυση

OAΣA: Ξεκινούν δρομολόγια με επιβάτες τα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία – Σε ποιες γραμμές θα δρομολογηθούν

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της 40χρονης, θα δικαζόταν αύριο για ενδοοικογενειακή βία – Τον είχε καταγγείλει τρεις φορές (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντοπούλου, Βόλο, Μενίδι – Αθωώθηκαν Φραγκιουδάκης, Κλημόπουλος,konstantopoulou, volo, menidi – athoothikan fragkioudakis, klimopoulos