Ο Κασσελάκης κάνει μόδα τον ΣΥΡΙΖΑ – Η ενθουσιώδης υποδοχή στην Κομοτηνή, τι του απάντησαν οι νέοι όταν τους ρώτησε τι ψηφίζουν (Video)

Ενθουσιασμός στην υποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη από μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην παρέλαση στην Κομοτηνή για τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περπάτησε στο κέντρο της Κομοτηνής, συνομίλησε με πολίτες, κυρίως νέες και νέους, και φωτογραφήθηκε μαζί τους, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ευάγγελο Αποστολάκη, Θεμιστοκλή Ξανθόπουλο, τον ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αρβανίτη, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Δώρα Αυγέρη, Παναγιώτη Κουρουμπλή,

Λύδια Βενέρη, Γρηγόρη Στολιανίδη.

Τα παιδιά δεν σταματούσαν να του ζητούν φωτογραφίες, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην τους χαλάει το χατίρι, αφού παρακολούθησε τη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Μόλις η εκδήλωση τελείωσε, τα smartphones «πήραν φωτιά».

Μάλιστα, οι μαθητές του χάρισαν και ένα… μπαλόνι Spiderman, το οποίο ο Σ. Κασσελάκης πήρε με χαμόγελο. Του είπαν πως είναι μόνο για εκείνον.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται, ταράζει τα νερά και κάνει… μόδα το κόμμα, αφού οι νέοι δείχνουν να τάσσονται συντριπτικά υπέρ του. Σε ερώτησή του προς τους νέους τι θα ψηφίσουν στις εκλογές δεκάδες μαθητές και μαθήτριες απάντησαν με μια φωνή: «ΣΥΡΙΖΑ».

«Σήμερα στην Κομοτηνή, στην παρέλαση για τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης.
Τιμούμε όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας. Χρέος μας στις γενιές που πέρασαν και σε αυτές που θα έρθουν η υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.
Νιώθω περήφανος που είδα εδώ στην Κομοτηνή την ειρηνική συμβίωση ανθρώπων διαφορετικών καταβολών» σημείωσε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Κασσελάκης: «Η Θράκη είναι παραμελημένη από την Πολιτεία»

Μετά τις εκδηλώσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στους Θρακιώτες και την αρμονική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στη περιοχή.

«Η Θράκη είναι παραμελημένη από την ελληνική Πολιτεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξει τη στήριξή της είναι να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεση της και να φέρει οικονομική ανάπτυξη σε αυτόν εδώ τον τόπο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Χαρακτήρισε τη Θράκη ως ένα από τα λίγα και καλύτερα παραδείγματα αρμονικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων και σημείωσε πως η επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι μία σύγχρονη Ελλάδα η οποία θα σέβεται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου και το διεθνές δίκαιο.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι σήμερα εδώ στη Θράκη, στην Κομοτηνή, 104 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Θράκης, μιας Περιφέρειας η οποία, δυστυχώς, είναι παραμελημένη από την ελληνική Πολιτεία και μία Περιφέρεια που θα έπρεπε να ήταν πρότυπο ανάπτυξης και ένταξης στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.

«Η Θράκη είναι ένα από τα λίγα και καλύτερα παραδείγματα αρμονικής συνύπαρξης μουσουλμάνων και χριστιανών. Ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλα ζητήματα εδώ. Ο καλύτερος τρόπος η Πολιτεία να αποδείξει τη στήριξη της στη Θράκη είναι να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της και να φέρει οικονομική ανάπτυξη σε αυτόν εδώ τον τόπο. Μέσα σε αυτά τα εργαλεία πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η Ευρωπαϊκή Ενωση, διότι εδώ είναι τα σύνορά της. Επιθυμούμε μία σύγχρονη Ελλάδα. Μία Ελλάδα η οποία θα σέβεται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου, το διεθνές δίκαιο» είπε και συνέχισε:

«Έχουμε δρόμο να διανύσουμε προς αυτή την κατεύθυνση και εύχομαι η παρουσία μου εδώ να μπορεί να δώσει ένα θετικό μήνυμα για ένα λαό, για μία χώρα η οποία θα είναι η ενωμένη αρμονικά και που, πάνω από όλα, θα αγαπά ο ένας τον άλλον με πραγματική αλληλεγγύη».

Διαβάστε επίσης:

Η χειραψία Μητσοτάκη – Καραμανλή σε εκδήλωση για τις φυσικές καταστροφές (photos)

Στέφανος Κασσελάκης: Συγγνώμη από τον 13χρονο δράστη της ομοφοβικής επίθεσης – Μίλησαν στο τηλέφωνο

«Ιοβόλος» Σπηλιωτόπουλος για ΝΔ: Έχει υιοθετήσει «πολιτική περικεφαλαίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα