Σε «σταυροδρόμι» Alpha και Τατιάνα Στεφανίδου

Όταν σε μια σχέση ακούγεται πως μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα, ούτε καν «ρωγμές», θέμα όμως, υπάρχει.

Καθώς η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς την ολοκλήρωση της και ο κύκλος συζητήσεων  στελεχών καναλιών με παρουσιαστές, των οποίων οι συνεργασίες προσεγγίζουν την ημερομηνία λήξης τους, έχουν αρχίσει, αίσθηση έχει προκαλέσει ότι οι επαφές AlphaΤατιάνας Στεφανίδου

δεν έχουν σημειώσει εξέλιξη.

Ο κύκλος κοινής πορείας καναλιού και παρουσιάστριας μάλλον ολοκληρώνεται με το «κλείσιμο» της σεζόν.

Με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο Alpha θέλει να δώσει έμφαση στο ψυχαγωγικό σκέλος του προγράμματος του με σχετικό περιεχομένο στην μεσημεριανοαπογευματινή ζώνη.

Η Στεφανίδου είχε δοκιμάσει κατά το παρελθόν να υποστηρίξει εκπομπή ψυχαγωγίας και εφόσον υπηρετεί συγκεκριμένο είδος εκπομπής εδώ και χρόνια δεν θα ρισκάρει σε πειραματισμούς, εφόσον υπάρχει προηγούμενο που δεν την ικανοποίησε.

Κύκλοι περι το κανάλι υποστηρίζουν πως Alpha και Στεφανίδου κοιτούν και σχεδιάζουν πορείες με αντίθετες κατευθύνσεις και πως είναι θέμα ημερών δημοσιοποίησης από την πλευρά του καναλιού για το τυπικό της ολοκλήρωσης της συνεργασίας τους.

Στο μεταξύ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τον ανταγωνισμό προς την παρουσιάστρια από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις για ενδεχόμενη συνεργασία από την τηλεοπτική σεζόν 2024- 2025.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Ο τελικός καθήλωσε 2,8 εκατ. τηλεθεατές στην ΕΡΤ1

Eurovision: Ισραηλινές γελοιότητες – αντίποινα στα χασμουρητά της Σάττι – Τηλεθεατές έκαναν ότι… κοιμούνται την ώρα του… ζαριού

«Στον Θεό» η τηλεθέαση της ΕΡΤ1 λόγω τελικού της Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα
Alpha, Τατιάνα Στεφανίδου,Alpha, tatiana stefanidou