Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Όλα τα σενάρια που εξετάζει η Πυροσβεστική

Τους λόγους που προκάλεσαν την φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, με τραγική κατάληξη το θάνατο μιας 70χρονης γυναίκας εξετάζουν οι αρμόδιοι της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κάθε χρόνο γιόρταζε το Πάσχα με τον αδελφό της, ωστόσο, φέτος δεν κατάφερε να φύγει, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα μάζευε διάφορα άχρηστα αντικείμενα στο διαμέρισμα, όπου ζούσε μόνη της και ότι ενδεχομένως σε αυτά οφείλεται

και η πυρκαγιά.

Δηλαδή, ενδεχομένως κάποιο από τα αντικείμενα αυτά να πήρε φωτιά από κερί ή θερμαντικό σώμα και η φωτιά να επεκτάθηκε γρήγορα στο υπόλοιπο διαμέρισμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επι της οδού 28ης Οκτωβρίου στην Αγία Παρασκευή.

Στο σημείο επιχείρησαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, και 16 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν έσβησαν την πυρκαγιά και στη συνέχεια εντόπισαν την άτυχη γυναίκα.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί έγινε γνωστό ότι στο σαλόνι του σπιτιού βρέθηκε απανθρακωμένη μία γυναίκα, η οποία φαίνεται ότι παγιδεύτηκε στο διαμέρισμα.

Διαβάστε επίσης

Βόρεια Ήπειρος: Συνελήφθη 69χρονος για την δολοφονία των ηλικιωμένων στη Δρόπολη (photo)

Πάσχα το… ελληνικό: Ακρωτηριασμός από «δυναμιτάκια» στα Καλύβια, πέντε τραυματισμοί από βεγγαλικά στην Αττική

Μύκονος: Με καταιγίδα έκαναν Ανάσταση στο νησί των ανέμων (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Αγία Παρασκευή, Όλα, Πυροσβεστική,tragodia, agia paraskevi, ola, pyrosvestiki