Βελόπουλος για επίσκεψη Ράμα: Η ΝΔ έκανε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι

«Ο πρωθυπουργός, μη αντιλαμβανόμενος το σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, μας είπε ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει την έλευση Ράμα και την ομιλία του στην Αθήνα. Αυτό που δεν λέει ο πρωθυπουργός είναι ότι η έλευση Ράμα είναι παρέμβαση στις ευρωεκλογές», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για την αυριανή ανεπίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Είπε ακόμη ότι «και αν ένα κράτος, που διώκει τον Ελληνισμό στην Βόρειο Ήπειρο, εκτός συνόρων, δεν

μπορεί να απαγορεύσει μία συγκέντρωση εντός των συνόρων του, τότε δεν λέγεται κράτος. Λέγεται ξέφραγο αμπέλι. Αυτό έκανε η ΝΔ την Ελλάδα: Ξέφραγο αμπέλι».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα στην ‘Αγκυρα, τόνισε: «Ο πρωθυπουργός της χώρας απευθύνεται σε ανοήμονες. Λέει δηλαδή ότι οι συναντήσεις με τον Ερντογάν βοηθούν στην εξομάλυνση της χώρας για να μην είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει τον πρωθυπουργό ότι είμαστε ήδη με το πιστόλι στον κρόταφο και με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Διότι πολύ απλά η Τουρκία κάνει ασκήσεις στο κεντρικό Αιγαίο παράνομα, ταυτοχρόνως έχει κάνει τη Μονή της Χώρας τζαμί, την Αγία Σοφία τζαμί και έχει το casus belli σε ισχύ».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, «άρα λοιπόν δεν είμαστε με το δάχτυλο απλά στη σκανδάλη, αλλά με το πιστόλι στον κρόταφο».

Διαβάστε επίσης

Ανδρουλάκης από Αρκαλοχώρι: «Ζητώ εμπιστοσύνη για να αγωνιστούμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για καλύτερη ζωή»

ΣΥΡΙΖΑ για ελληνοτουρκικά: «Επιζήμια για τα συμφέροντα της χώρας η εξωτερική πολιτική του Μητσοτάκη

Στην ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς Κασσελάκης και Τάιλερ – Συνομίλησαν με πολίτες και εμπόρους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βελόπουλος, Ράμα, Ελλάδα,velopoulos, rama, ellada