Υπουργείο Ανάπτυξης: Πανό αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό από την Ομοσπονδία Εργαζομένων

Πληθαίνουν καθημερινά οι αντιδράσεις συλλόγων και φορέων κατά της ισραηλινής σφαγής στη Λωρίδα της Γάζας, με πανό διαμαρτυρίας και δράσεις υποστήριξης στον παλαιστινιακό λαό.

«Stop στη σφαγή – Free Palestine» αναγράφει το πανό που ανάρτησε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων τέως υπουργείου Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας (ΟΣΥΒΕΤ) στην πρόσοψη του κτιρίου του υπουργείου Ανάπτυξης

στην Κάνιγγος.

Ενόψει της αυριανής απεργίας των εργαζομένων στο Δημόσιο και ως ένδειξη αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό η Ομοσπονδία σημειώνει ότι «θέλοντας να στείλουμε μήνυμα καταδίκης στην γενοκτονία που συντελείται από το κράτος του Ισραήλ προχωρήσαμε στην ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στο κτίριο που εργαζόμαστε.

Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα η στήριξη της κυβέρνησης της ΝΔ στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, η συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας και η εμπλοκή της στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Δε δεχόμαστε να πληρώνουμε 500.000 ευρώ κάθε μέρα για να περιπολεί η φρεγάτα “Ύδρα” στην Ερυθρά θάλασσα για τα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κατακαλόκαιρο την Τρίτη με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 35 βαθμούς – Μετεωρολόγοι εξηγούν τι είναι το «θερμικό ridge»

Κολωνός: Συνελήφθη 17χρονος με γεμάτο περίστροφο

Λαμία – Περίεργες «συμπτώσεις»: Στο εργοστάσιο που πήρε φωτιά θα γινόταν σήμερα έλεγχος του ΕΦΕΤ για τα σχολικά γεύματα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα