Indian Wells: Ξημερώματα Τρίτης κληρώνει για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

15:12 3/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το Indian Wells, η δράση του οποίο ξεκινάει την Κυριακή το βράδυ (20:00 GR) με τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (01:00 GR) αναμένεται να γίνει η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό που αρχίζει στις 6 Μαρτίου, όπου Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους που θα αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο του τουρνουά, καθώς οι δύο περνούν bye από τον 1ο. 

dir="ltr">Confirmed:
The draw ceremony of @BNPPARIBASOPEN will take place on Monday, March 4 at 3pm local time, Stadium Plaza, Indian Wells Tennis Garden.

— Michal Samulski (@MichalSamulski) February 27, 2024

Ο Τσιτσιπάς έχει τοποθετηθεί στο Νο11 του ταμπλό κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να βρει αντιπάλους πρώτης 10άδας από πολύ νωρίς στη διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Τσιτσιπάς είχε αποκλειστεί στην πρεμιέρα του (2ο γύρο) από τον Τζόρνταν Τόμπσον.

Το καλύτερο πλασάρισμα του Τσιτσιπά στο τουρνουά ήταν όταν έφτασε στα προημιτελικά το 2021 (είχε γίνει Οκτώβριο εκείνη τη χρονιά λόγω covid-19) γνωρίζοντας την ήττα από τον μετέπειτα φιναλίστ Νικολόζ Μπασιλασβίλι. 

Από τη μεριά της η Σάκκαρη είχε τοποθετηθεί στο Νο9 του ταμπλό. Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια στο περσινό τουρνουά είχε κάνει μια εξαιρετική πορεία φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά όπου ηττήθηκε από την Αρίνα Σαμπαλένκα. 

Η Σάκκαρη, η οποία στο τουρνουά του Indian Wells θα εμφανιστεί με τον νέο της προπονητή Ντέιβιντ Γούιτ, το 2022 είχε κάνει τη καλύτερη παρουσία της στη διοργάνωση καθώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Ίγκα Σφιόντεκ. 

The post Indian Wells: Ξημερώματα Τρίτης κληρώνει για Τσιτσιπά και Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24