Tίρανα: Ελληνικοί οι τίτλοι στα διπλά! (pics)

Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου και οι Γιώργος Μίταλας, Οδυσσέας Γελαδάρης νίκησαν στους τελικούς του διπλού σε κορίτσια και αγόρια αντίστοιχα κατακτώντας τους τίτλους στο 30άρι τουρνουά, Tirana Open, που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Αλβανία. 

Και οι δύο τελικοί ήταν δραματικοί και κρίθηκαν στο super tie-break με τις αδελφες Παναγιωτίδου και Νο1 του ταμπλό να κερδίζουν τις Ιταλίδες και Νο2 του ταμπλό, Ντάρια Ραϊμόντο και Μπεατρίς Βέλτρι με 7-6(5), 5-7, 10-7 φτάνοντας

τις 6 σερί νίκες τους, καθώς είχαν κατακτήσει τον τίτλο και την περασμένη εβδομάδα στο 30άρι τουρνουά των Σκοπίων

Για την Αλεξάνδρα αυτός ήταν ο 6ος ITF τίτλος στο διπλό και ο 3ος έχοντας μαζί της την Λυδία Παναγιωτίδου, η οποία με τη σειρά της έφτασε τους 3 ITF τίτλους, όλους μαζί με την αδελφή της. 

Μεγάλη νίκη και για τα αγόρια, με τους Γελαδάρη και Μίταλα να κερδίζουν στον τελικό τους Ιταλούς και Νο4 του ταμπλό, Αλεσάντρο Φραντσέσκο Λάινο και Σιμόνε Μασελάνι με 6-3, 4-6, 10-4 φτάνοντας στον 1ο τους ITF τίτλο! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο Έλληνες παίκτες, κατά την πορεία τους μέχρι τον τίτλο στα Τίρανα κατάφεραν να αποκλείσουν στη σειρά τους Νο2, Νο3 και στον τελικό να κερδίσουν και τους Νο4 του ταμπλό! 

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο ο Οδυσσέας Γελαδάρης θα αγωνιστεί στον τελικό του μονού, μετά τη μεγάλη του νίκη στον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στον Ιταλό Αλεσάντρο Φιόκι. 

The post Tίρανα: Ελληνικοί οι τίτλοι στα διπλά! (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα