Φριτς: “Ο Ράφα θα θέλει να με κερδίσει μετά τον τελικό του Indian Wells”

13:32 5/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Νο14 στον κόσμο Τέιλορ Φριτς διανύει δύο εξαιρετικές εβδομάδες στο Wimbledon, φτάνοντας στον προημιτελικό χωρίς να χάσει set. O Αμερικανός που σημείωσε την 8η συνεχόμενη νίκη του στο τουρ, θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ για μια θέση στον ημιτελικό του Λονδρέζικου Slam, τον οποίο κέρδισε τον Μάρτιο στον τελικό του Indian Wells για να κατακτήσει το πρώτο του Masters 1000.

Ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης

ο Φριτς ανέλυσε τον τρόπο που θα προσεγγίσει το ματς, με βάση τον πρόσφατο θριαμβό του κόντρα στον Ισπανό, λέγοντας πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά αφού ο Ράφα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον προημιτελικό του Wimbledon. Φυσικά το ματς είναι ακόμη πιο σημαντικό κόντρα στον Ράφα, αλλά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω, όπως κάθε άλλο παιχνίδι, επειδή παίζω καλά. Νιώθω ότι η σκληρή δουλεία αποδίδει και είμαι χαρούμενος για αυτό. 

Είχα φτάσει σε ένα δύσκολο σημείο στο Queen’s, καθώς ήμουν τραυματισμένος και σημείωσα 3 συνεχόμενες ήττες. Μετά από εκεί ένιωσα πολύ καλύτερα, ειδικά στο Ίστμπουρν, και τώρα είναι απίθανο να βρίσκομαι στον προημιτελικό.

Στο Indian Wells ήμουν πολύ επιθετικός κόντρα στον Ναδάλ, και εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου. Ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο μέχρι τον τελικό. Απέναντι στον Ράφα δεν έχεις τον χρόνο να σκεφτείς τα χτυπήματά σου. Μέχρι στιγμής στο Wimbledon έπαιξα ματς που ήμουν το φαβορί και αυτό είναι κάποιες φορές πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα παίξω ακόμη καλύτερα και πιο ελεύθερα κόντρα στον Ναδάλ.

Λογικά θα θέλει να με κερδίσει μετά το Indian Wells, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την μεταξύ μας αναμέτρηση. Είναι 100% υγιής αυτή τη φορά, θα πρέπει να είμαι επιθετικός, να παίξω σωστά στους σημαντικούς πόντους και να σερβίρω αποτελεσματικά.”

O προημιτελικός Ναδάλ-Φριτς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6/7.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Φριτς: “Ο Ράφα θα θέλει να με κερδίσει μετά τον τελικό του Indian Wells” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα