Πανελλήνιο Juniors (U16): Δυνατοί ημιτελικοί στη Λάρισα

Με τους προημιτελικούς αγώνες συνεχίστηκε η δράση, στις εγκαταστάσεις στο Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors (U16), από τους οποίους προέκυψαν και οι ημιτελικοί της Μ. Τέταρτης με το τουρνουά να μπαίνει στην τελική ευθεία. 

Στο ταμπλό των αγοριών ο…γηπεδούχος και Νο1 του ταμπλό Ανδρέας Μεσσής (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) κέρδισε στα προημιτελικά τον Νίκο Ζάχο (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) με 6-2, 6-3 και στον ημιτελικό της Μ. Τετάρτης θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Γελαδάρη (ΑΟ Π. Φαλήρου) που με τη σειρά του κέρδισε τον Γιώργο

Μιταλά (Ζεύς ΠΑΟ Κορίνθου) με 7-6(6), 3-6, 6-2. 

Στον άλλον ημιτελικό ο Παναγιώτης-Γεράσιμος Γραμματικάκης (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) θα παίξει κόντρα στον…έτερο γηπεδούχο και Νο2 του ταμπλό, Άλκη Μιχαλακόπουλο (ΟΑ Φοίβος Λάρισας), με τον πρώτο να κερδίζει μετά από μεγάλη μάχη τον Βαγέλλη Βάλσαμο (ΟΑ Κερατσινίου) με 1-6, 7-5, 6-3, ενώ ο Μιχαλακόπουλος επικράτησε του Σταύρου Ιωαννάτου (ΑΟ Π. Φάληρο) με 6-2, 6-0. 

Στα διπλά οι Διαμαντής Γούμενος (ΑΟΑ & Α. Πεύκης) και Παρασκευάς Πασσάς-Χρήστου (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή) κέρδισαν τους Οδυσσέα Αλεξανίδη (ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος) και Απόστολο Τζίμκα (ΟΑ Λαγκαδά) 7-5, 2-6, 10-7 και στον ημιτελικό θα κοντραριστούν με τους Ραφαήλ Γακόπουλο (ΣΑ Καστοριάς Πρωτέας) και Βαγγέλη Βάλσαμο που την Μ. Τρίτη νίκησαν τους Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) και Ανδρέα Μεσσή με 7-6(5), 6-4. 

Θέση στα ημιτελικά εξασφάλισαν και οι Παναγιώτης Ζήκας (ΑΓΟ Φιλιππιάδας) και Νίκος Ζάχος μετά τη νίκη τους κόντρα στους Έκτορα Τσατσάκη (ΠΟ Ηρακλείου) και Δημήτρη Μελισσόγλου (ΟΑ Θεσσαλονίκης) με 6-4, 6-2 και την Μ. Τετάρτη θα παίξουν απέναντι στους Γιώργο Μιταλά και Οδυσσέα Γελαδάρη που κέρδισαν τους Αλέξανδρο Νούλα (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) και Σταύρο Ιωαννάτο με 6-4, 2-6, 10-3. 

Δυνατές μάχες αναμένονται και στα ημιτελικά του ταμπλό των κοριτσιών με την Νο1 seeded, Κατερίνα Ουσταμπασίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης) να επικρατεί της Αιμιλίας Πάντου (ΤΕΝ Ακαδημ. Κρήτης) με 6-0, 7-6(2) και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Μυρτώ Πρωιμάκη (ΟΑ Σούδας), που με τη σειρά της κέρδισε την Ελένη Χατζηαβράαμ (ΑΟΑ Πρωταθλ. Καβάλας) με 6-1, 6-3. 

Στην 4άδα θα βρεθεί και η Δήμητρα Κουμουτσέα (ΟΑ Άτλας) που δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά μετά από τον περσινό τραυματισμό της, με την Νο10 του ταμπλό να επικρατεί τη Μ. Τρίτη της Νο3 του ταμπλό, Βασιλικής Γορανίτη (ΟΑ Πετρούπολης) με 6-0, 6-4. 

Στον ημιτελικό της Μ. Τετάρτης η Κουμουτσέα θα παίξει κόντρα στην Νο2 του ταμπλό, Δέσποινα Κοσκινά (ΟΑ Αθηνών) που κέρδισε την Χρυσούλα Παρασκευοπούλου (ΑΣ Αστέρας Θεσσαλονίκης) με 7-5, 6-3.

Στο διπλό Κατερίνα Ουσταμπασίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη πέρασαν στα ημιτελικά, μετά τη νίκη τους κόντρα στις Χρυσούλα Παρασκευοπούλου και Ζωή Κεφαλά (ΑΣ Αστέρας Θεσσαλονίκης) με 7-6(4), 6-1, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ελένη Χατζηαβράαμ και Αιμιλία Πάντου που νίκησαν στον προημιτελικό τις Βενετία Λέκα (ΟΑ Αθηνών) και Αθανασία Τσακίρη (ΟΑ Λέσβου) με 6-4, 7-6(2).

Στην 4άδα θα βρεθούν και οι Δέσποινα Κοσκινά και Αντωνία Κούσιου (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) που νίκησαν τις Φωτεινή-Νεφέλη Φασουλά (ΟΑ Γλυφάδας) και Μαρία Ρεντούμη (ΑΟ Π. Φαλήρου) με 6-4, 6-3 και θα παίξουν απέναντι στις Νο2 του ταμπλό, Χριστίνα Αμουργιανού (ΟΑ Πετρούπολης) και Βασιλική Γορανίτη που με τη σειρά τους κέρδισαν τις Δήμητρα Κουμουτσέα και Ελένη Τσεκούρα (ΟΑ Χαλκίδας) με 6-2, 7-5.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 16 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16

The post Πανελλήνιο Juniors (U16): Δυνατοί ημιτελικοί στη Λάρισα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα