Η εταιρία KISKOT Trading επιλέγει QlikView

00:19 17/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Η KISKOT Trading ιδρύθηκε το 1956 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο και τη διάθεση προφυλακτικών και ειδών καπνιστού, από το 1962.

Στην ελληνική αγορά, η εταιρία κυκλοφορεί τη γνωστή σειρά προφυλακτικών αgαin και κατέχει σημαντική θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.

Κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και αυξάνει κάθε χρόνο τα σημεία παρουσίας της και διάθεσης των προφυλακτικών αgαin.

Σκοπός της εταιρίας είναι να παρέχει στους καταναλωτές της την απόλυτη ασφάλεια, εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου στα
προϊόντα της σύμφωνες με τους διεθνείς κανόνες και standards, στο Πιστοποιημένο από το ΕΣΥΔ Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου Προφυλακτικών που διαθέτει.

Η KISKOT Trading, επενδύει στον τομέα της τεχνολογίας και το λογισμικό QlikView, ώστε σε συνδυασμό με την μηχανογράφηση ERP που διαθέτει, να έχει άμεση και γρήγορη αξιοποίηση όλων των πληροφοριών, σε όλες τις πιθανές διαστάσεις και συνδυασμούς τους, και να λαμβάνει έγκαιρα και αποτελεσματικά επιχειρηματικές αποφάσεις.

Οι διαφορετικοί τύποι και συσκευασίες των προϊόντων, τα διαφορετικά κανάλια διανομής με διαφορετική εμπορική και πιστωτική πολιτική, οι διαδικασίες merchandising, η ανάγκη ιχνηλασιμότητας των παρτίδων, η διαχείριση των αποθεμάτων και αγορών, ήταν μόνο μέρος της πρόκλησης.

H KISKOT Trading επέλεξε ως στρατηγικό συνεργάτη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου, την εταιρία BEYOND Information Systems. Τα στελέχη της BEYOND Information Systems, καταρτισμένα κατάλληλα, με 10ετή και πλέον εμπειρία στον τομέα του B.I. και με ικανότητες πρωτοποριακής αξιοποίησης της τεχνολογίας, την καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη της σύγχρονης επιχείρησης, εξοπλίζοντας την αποτελεσματικά έναντι κάθε νέας επιχειρηματικής πρόκλησης.

Ο κ. Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της KISKOT Trading, επισημαίνει: ‘ Η αποτύπωση της πορείας και απόδοσης της επιχείρησης, καθώς και η άμεση ανάλυση και διαχείριση όλων των πληροφοριών, εμπορικών, οικονομικών και εργαστηριακών αποτελεσμάτων, βοηθούν στην παρακολούθηση και αξιοποίηση όλων των καθημερινά μεταβαλλόμενων δεδομένων. Με τρόπο απλό και φιλικό στη χρήση, η πρόσβαση μέσω του QlikView σε συνδυασμό πληροφοριών και στατιστικών στοιχείων είναι πολύτιμος αρωγός στην άμεση, πλήρη γνώση και έλεγχο της αγοράς και της επιχείρησης’.

Kλείνοντας ο κ. Μαρκόπουλος πρόσθεσε: ‘ Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που σου προσφέρει το QlikView, είσαι σε θέση να λάβεις σωστότερες αποφάσεις, άμεσα, με βάση τα σημερινά δεδομένα, έχοντας μπροστά σου τον παλμό της αγοράς και της επιχείρησης’.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα