BuySell: Η κορυφαία διαδικτυακή πύλη ακινήτων στην κυπριακή αγορά

BuySellCyprus.com, η κυρίαρχη πύλη ακινήτων στην Κύπρο, έχει εδραιώσει τη θέση της ως η κορυφαία πλατφόρμα για πωλήσεις ακινήτων σε όλο το νησί. Με περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα, σύμφωνα με την ανεξάρτητη εταιρεία αναλύσεων Cloudflare, η BuySellCyprus.com συνεχίζει να ξεπερνά τους ανταγωνιστές της, παρέχοντας απαράμιλλη προβολή σε πωλητές

ακινήτων, μεσίτες και εταιρίες ανάπτυξης γης.

Μια πλατφόρμα για όλους:


Η BuySellCyprus.com, που ιδρύθηκε το 1999 ως ο πρώτος ιστότοπος ακινήτων στην Κύπρο, διακρίνεται ως μια ανοικτή πλατφόρμα όπου ιδιώτες, μεσίτες και εταιρίες ανάπτυξης γης μπορούν να διαφημίζουν τα ακίνητά τους προς πώληση και ενοικίαση. Καλύπτοντας το 95% της αγοράς, η πλατφόρμα χαίρει της εμπιστοσύνης όλων των σημαντικών παραγόντων της κυπριακής βιομηχανίας ακινήτων. Οι κτηματομεσίτες και οι κατασκευαστές ακινήτων έχουν αναγνωρίσει την τεράστια αξία της διαφήμισης των ακινήτων τους στο BuySellCyprus.com, προσφέροντας στους αγοραστές μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς.

Γιατί η BuySellCyprus.com είναι ο ηγέτης της αγοράς:

Αξεπέραστη επισκεψιμότητα:
Η BuySellCyprus.com παρέχει απαράμιλλη προβολή για τις αγγελίες ακινήτων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προβολή και εμβέλεια. (Στιγμιότυπο παρακάτω)

Εμπιστοσύνη από ξένους επενδυτές:


Η BuySellCyprus.com αναγνωρίζεται ως ο πιο γνωστός ιστότοπος ακινήτων μεταξύ των ξένων επενδυτών, προσελκύοντας διεθνείς αγοραστές που επιθυμούν να επενδύσουν στην κυπριακή αγορά.

Εμπιστοσύνη από τους ηγέτες της αγοράς:


Ιδιώτες, κτηματομεσίτες και κατασκευαστές ακινήτων, που αντιπροσωπεύουν το 95% της αγοράς, διαφημίζονται στην πλατφόρμα, προσφέροντας ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο καταχωρήσεων.

Τεράστια βάση δεδομένων καταχωρήσεων:


Με περισσότερες από 60.000 καταχωρίσεις ακινήτων προς πώληση και ενοικίαση που είναι επί του παρόντος διαθέσιμες, η BuySellCyprus.com προσφέρει μια ολοκληρωμένη επιλογή ακινήτων για κάθε ανάγκη.

Μεγιστοποίηση των αποδόσεων για τους πωλητές:


Οι ειδικοί του κλάδου συμφωνούν ότι ακίνητα που είναι διαθέσιμα προς πώληση και δεν διαφημίζονται στην BuySell κινδυνεύουν να χάσουν την επίτευξη της υψηλότερης τιμής στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Χάρη στην εκτεταμένη εμβέλεια και την υψηλή προβολή της, η πλατφόρμα προσελκύει τόσους πολλούς αγοραστές που καταλήγουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες προσφορές. Αυτός ο έντονος ανταγωνισμός επιτρέπει στους πωλητές να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Απλή διαδικασία καταχώρισης:


Η καταχώρηση ακίνητου προς πώληση ή ενοικίαση είναι απλή.
Χειροκίνητα: Με αυτή την επιλογή ένα ακίνητο μπορεί να ανέβει πολύ εύκολα στην πλατφόρμα χειροκίνητα από τον ίδιο τον χρήστη συμπληρώνοντας κάποια προκαθορισμένα πεδία. 


Αυτόματα: Με αυτή την επιλογή, οι κτηματομεσίτες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν όλα τα ακίνητα που διατίθενται προς πώληση ή ενοικίαση με το πάτημα ενός κουμπιού και σε χρόνο μηδέν.

Σχετικά με την BuySellCyprus.com:


Η BuySell ιδρύθηκε το 1999 ως ο πρώτος ιστότοπος ακινήτων  BuySellCyprus.com στην Κύπρο και παρέχει μια ανοικτή πλατφόρμα για την διαφήμιση ακίνητων που είναι διαθέσιμα προς πώληση και ενοικίαση. Με πάνω από 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα και περισσότερες από 60.000 καταχωρήσεις προς πώληση και ενοικίαση, παραμένει η νούμερο ένα ιστοσελίδα και ο απόλυτος προορισμός για συναλλαγές ακινήτων στην Κύπρο.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα