Ανδριάνα: Μην μου ξαναπείτε για τον Σταυριανό - Δεν θέλω ακούω για αυτόν

Τον διορισμό των δύο ποινικών ανακριτών για την υπόθεση Θανάση, κλήθηκε να σχολιάσει, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο η Ανδριάνα Νικολάου.

Το ότι ο Θανάσης δολοφονήθηκε το ξέραμε από την πρώτη στιγμή, μιλούσε το σώμα του, τώρα μίλησαν και τα οστά του. Είναι απαράδεκτα αυτά που συμβαίνουν. Εδώ και δύο δεκαετίες να παλεύουμε για να αποδείξουμε τα αυτoνόητα και να δικαιώσουμε το παιδί μας που το αμαύρωσαν με τον στίγμα της αυτοχειρίας. Δεν παλεύαμε ούτε για λεφτά ούτε για περιουσία, αλλά για την αλήθεια. Είχαμε όλο το δικαίωμα να μάθουμε σε τι οφειλόταν ο θάνατος του

στον στρατό.

Πρόσθεσε ότι κάποιοι άλλοι έπρεπε να ενδιαφερθούν αλλά έκαναν ότι μπορούσαν για να το κουκουλώσουν. «Έπρεπε να πάω στο εξωτερικό να φέρω δικηγόρους και εμπειρογνώμονες για να αποδείξω την αλήθεια;», αναρωτήθηκε.

Κληθείσα να σχολιάσει την ένσταση του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού, απάντησε «παρακαλώ να μείνουμε ως εδώ για αυτόν τον απάνθρωπο, δεν θέλω ακούω για αυτόν. Είναι εξαιτίας αυτού που καταδικάστηκε η Κύπρος και εξαιτίας αυτού που έκανα όλο αυτό τον αγώνα. Έχει και μούτρα να βγαίνει και να μιλά; Είναι ντροπή».

Όσον αφορά τον διορισμό των δύο ποινικών ανακριτών, ανέφερε ότι είναι μία τελευταία προσπάθεια για να φτάσουμε σε ένα αίσιο τέλος ως προς το ποιοι φταίνε. «Μέσω αυτής της έρευνας πρέπει να βρεθούν και οι δολοφόνοι», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Θανάση: Αυτοί είναι οι δύο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές

Δείτε το βίντεο: 

Keywords
Τυχαία Θέματα