Η Ισότητα λέει ότι συντάσσεται με τους ωρομίσθιους Ταχυδρομικούς Διανομείς

«Έντονη δυσαρέσκεια» και «αγανάκτηση» για την πλήρη, όπως λέει «αδιαφορία και απραξία της Διεύθυνσης του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών απέναντι στο χρόνιο πρόβλημα της μισθολογικής ανισότητας που αντιμετωπίζουν οι Ωρομίσθιοι Ταχυδρομικοί Διανομείς» εκφράζει το Κλαδικό Συμβούλιο Ταχυδρόμων της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συντεχνία λέει ότι συντάσσεται με τον «δίκαιο αγώνα τους» και δηλώνει ότι «δεν θα ανεχθεί άλλο την προσβλητική στάση περιφρόνησης προς τους εργαζόμενους».

Είναι αδιανόητο, συνεχίζει η ανακοίνωση, να παραμένουν 40 Διανομείς εγκλωβισμένοι

και καθηλωμένοι στην ίδια μισθολογική κλίμακα Ε6 από το μακρινό 1998, χωρίς καμία προοπτική βελτίωσης ή εξέλιξης.

Το Κλαδικό Συμβούλιο Ταχυδρόμων της ΙΣΟΤΗΤΑ "δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι στηρίζει πλήρως τους Ωρομίσθιους Ταχυδρομικούς Διανομείς στην απόφασή τους να αποσύρουν κάθε ίχνος εμπιστοσύνης προς τη Διεύθυνση και να την θεωρούν υπεύθυνη για τις συνέπειες που θα προκύψουν από τις επόμενες ενέργειές τους".

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι απαιτεί από τη Διεύθυνση να προχωρήσει άμεσα είτε στη μετατροπή των Ωρομίσθιων Διανομέων σε Δημόσιους Υπαλλήλους στις κλίμακες Α2-Α5-Α7(ii), είτε στην αναβάθμιση των κλιμάκων των Ωρομίσθιων ώστε να λαμβάνουν ίση αμοιβή για ίση εργασία με βάση τα χρόνια υπηρεσίας τους, επιδεικνύοντας έτσι τον οφειλόμενο σεβασμό προς τους εργαζόμενους και τις θυσίες που έχουν υποστεί τόσα χρόνια.

Επίσης προειδοποιεί ότι θα σταθεί αλληλέγγυα στις δυναμικές κινητοποιήσεις των Ωρομίσθιων Ταχυδρομικών Διανομέων και θα αγωνιστεί μαζί τους με κάθε πρόσφορο τρόπο, μέχρι την πλήρη ικανοποίηση των νόμιμων αιτημάτων τους και την αποκατάσταση της νομιμότητας και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισότητα, Ταχυδρομικούς Διανομείς,isotita, tachydromikous dianomeis