ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Πυρκαγιά ξέσπασε σε 18 μεγάλες μπάλες σανού οι οποίες βρίσκονταν σε φορτηγό εν κινήσει και αναφλέγησαν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού 800 μέτρα περίπου πριν την σήραγγα Πάφου.

Ο οδηγός του φορτηγού αντιλήφθηκε την φωτιά και κατέβασε τις μπάλες στο οδόστρωμα και συγκεκριμένα στην λωρίδα ασφαλείας.  Ανταποκρίθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ένα Πυροσβεστικό όχημα από πυροσβεστικούς σταθμούς  Λεμεσού ως επίσης και ένα πυροσβeστικό όχημα από Βρετανικές Βάσεις

Η

ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Κλειστό είναι γύρω στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου, [11/05], τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της Κοινότητας Παραμάλι, λόγω πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί σε φορτηγό όχημα, που οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου από την έξοδο προς Αυδήμου και να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού. Στη συνέχεια μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω των Βρετανικών Βάσεων.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται όπως οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλειστός, Πάφου#45Λεμεσού, Παραμάλι,kleistos, pafou#45lemesou, paramali