Eurovision 2024: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποκλείστηκε ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας Joost Klein

 

Η ανακοίνωση της Ολλανδίας για τον αποκλεισμό του Joost από την Eurovision.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας AVROTROS εξέδωσε ανακοίνωση για τον πραγματικό λόγο που αποβλήθηκε ο εκπρόσωπος της χώρας, Joost Klein, από τον τελικό της Eurovision 2024. Μετά από έναν κύκλο φημών, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας πήρε θέση και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Η ανακοίνωση

«Ένα περιστατικό συνέβη μετά την εμφάνιση

της περασμένης Πέμπτης. Ενάντια σε όσα είχαν συμφωνηθεί ξεκάθαρα, μία κάμερα τράβηξε το Joost μόλις είχε κατέβει από τη σκηνή και έπρεπε να πάει στο Green Room. Εκείνη τη στιγμή, ο Joost δήλωσε επανειλημμένα ότι δεν ήθελε να τον τραβήξουν. Αυτό δεν έγινε σεβαστό και οδήγησε σε μια απειλητική κίνηση από τον Joost προς την κάμερα. Ο Joost δεν άγγιξε τη γυναίκα που κρατούσε την κάμερα. Αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε και ακολούθησε έρευνα από την EBU και την αστυνομία.

Χθες και σήμερα πραγματοποιήσαμε εκτενείς διαβουλεύσεις με την EBU και προτείναμε αρκετές λύσεις. Ωστόσο, η EBU έχει αποφασίσει να αποκλείσει τον Joost Klein. Το AVROTROS βρίσκει την τιμωρία πολύ βαριά και δυσανάλογη. Υποστηρίζουμε τους καλούς τρόπους – ας μην υπάρχει παρεξήγηση σε αυτό – αλλά κατά την άποψή μας, η εντολή αποκλεισμού δεν είναι ανάλογη με αυτό το περιστατικό.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και αναστατωμένοι για τα εκατομμύρια των θαυμαστών που ήταν τόσο ενθουσιασμένοι για απόψε. Αυτό που έφερε ο Joost στην Ολλανδία και την Ευρώπη δεν θα έπρεπε να έχει τελειώσει με αυτόν τον τρόπο».

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Αυτός, Ολλανδίας Joost Klein,Eurovision 2024, aftos, ollandias Joost Klein