Τι αναφέρει η Διεύθυνση Φυλακών για τις «ιπτάμενες» μπάλες - Πώς εντοπίστηκαν

Τέσσερα κινητά τηλέφωνα εντόπισε την Παρασκευή το ΤΑΕ Λευκωσίας σε δύο μπάλες ποδοσφαίρου, που ρίχθηκαν εντός των Κεντρικών Φυλακών.

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή δημοσίευμα που κάνει λόγο για μπάλες που ρίχθηκαν εντός των Κεντρικών Φυλακών από τη νεκρή ζώνη, η Διεύθυνση των Φυλακών ενημερώνει ότι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής οι επί καθήκοντι Δεσμοφύλακες εντόπισαν δύο μπάλες ποδοσφαίρου, οι οποίες δεν πρόλαβαν να περάσουν εντός των Φυλακών και οι οποίες όπως διαφάνηκε ρίχθηκαν από έξω.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση των Φυλακών

έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες από πλευράς της και οι μπάλες παραδόθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας, για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Από τις προκαταρκτικές ενέργειες που έγιναν, σημειώνει, φάνηκε ότι εντός των δύο μπάλων, υπήρχαν τέσσερα συνολικά κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνει ότι η εισαγωγή κινητού τηλεφώνου εντός των Φυλακών αποτελεί πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα, το οποίο τιμωρείται με ποινή φυλάκισης.

Τέλος, εκφράζει τα συγχαρητήριά της προς τους Δεσμοφύλακες, οι οποίοι όπως αναφέρει «ενήργησαν άμεσα και αποτελεσματικά, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα Πρωτόκολλα της Διεύθυνσης».

Διαβάστε επίσης: Φυλακές: Νέο περιστατικό με «ιπτάμενες» μπάλες φορτωμένες ναρκωτικά και κινητά

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα