Βραυρώνα: Δεν ήξερα ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος, λέει ο 23χρονος

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού βρίσκονται οι γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας.

Ο 23χρονος από το Νεπάλ οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη ώστε να ετοιμάσει την απολογία του. Η δίωξη στρέφεται και σε βάρος της 24χρονης μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Διαβάστε ακόμη: Πέταξαν νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών στην Ελλάδα

– Συνελήφθησαν οι γονείς

Ο Δημήτρης Ζορμπάς, δικηγόρος του ζευγαριού, μίλησε στο Mega για την υπόθεση και τόνισε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον 23χρονο του είπε πως «δεν ήξερε ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος».

«Δεν έχω ακόμα στα χέρια μου την δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Ο ίδιος μου είπε πως δεν γνώριζε αν στη σακούλα που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων ήταν το νεκρό βρέφος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορμπάς.

Και συμπλήρωσε: «Μου είπε πως η σύντροφός του γέννησε νεκρό το βρέφος δεν του το γνωστοποίησε γιατί φοβήθηκε και εκείνη το τύλιξε στη σακούλα και του είπε απλά να πετάξει τη σακούλα. Εάν διαπιστώσω από το υλικό της δικογραφίας ότι έχουν προβεί σε αυτήν την κτηνώδη πράξη και έχουν σκοτώσει το ίδιο τους το παιδί, τότε ενδεχομένως να μην συνεχίσω την υπόθεση και να παραιτηθώ από την υπεράσπιση και των δύο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραυρώνα, 23χρονος,vravrona, 23chronos