Διάψευση της Αλεξίας Μπακογιάννη

Δεν συνεργάζεται με το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνει στο Enimerosi24

Η Αλεξία Μπακογιάννη σε επικοινωνία με το Enimerosi24 διαψεύδει την αναφορά μας ότι διατηρεί επαγγελματική σχέση με το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και συμπληρώνει ότι η μόνη της επαγγελματική απασχόληση είναι η εταιρεία της, την οποία διατηρεί εδώ και 12 χρόνια και στην οποία απασχολούνται 25 και πλέον εργαζόμενοι. Μάλιστα σημειώνει

ότι η πλειοψηφία των πελατών της είναι ιδιώτες. Η Αλεξία Μπακογιάννη τονίζει ότι η μόνη της σχέση με τον πρόεδρο της ΝΔ είναι συγγενική και από αυτό το γεγονός εκπορεύεται απεριόριστος θαυμασμός στο πρόσωπο του, δηλώνοντας ότι είναι στο πλάι του και τον βοηθάει όπου την χρειάζεται.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι:
Οικογενειακή υπόθεση αποτελεί η σύσταση του επιτελείου τού νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη… Αφού όπως μαθαίνουμε επίλεκτο μέλος της ομάδας του προέδρου ειναι η ανιψιά του Αλεξία Μπακογιάννη και μάλιστα με σημαντικές αρμοδιότητες.

Η πρωτότοκη κόρη της Ντόρας έχει αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιμελείται συνολικά την εικόνα του, τόσο ως προς τα Μέσα ενημέρωσης όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Η Αλεξία Μπακογιάννη κατά το παρελθόν, αλλά και πρόσφατα διατηρούσε γραφείο δημοσίων σχέσεων, ενώ είχε συνεργαστεί και με την ΟΠΑΠ ΑΕ με την τελευταία της μετοχική σύνθεση… Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι επειδή δεν είχε μεγάλη επιτυχία ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενσωματώθηκε στο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ που είναι και σίγουρη δουλειά!

The post Διάψευση της Αλεξίας Μπακογιάννη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα