EPSILON ALL in ONE: Ταμειακή και POS σε μία συσκευή –Ευελιξία & λειτουργικότητα για σύγχρονες επιχειρήσεις

Η τεχνολογία γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος και στις καθημερινές συναλλαγές. Προσφέρει απλοποίηση των διαδικασιών, εξοικονόμηση χρόνου, αποδοτικότητα και μεθοδικότητα στις κινήσεις με αποτέλεσμα την πολυπόθητη ευελιξία.

Η ψηφιοποίηση και οι τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες αποτελούν το εχέγγυο για ασφαλείς συναλλαγές. Μία τέτοια λύση προσφέρει και η ολοκληρωμένη σειρά ταμειακής διασύνδεσης EPSILON ALL in ONE από την Εθνική Τράπεζα

και την NBG Pay. Κι έτσι η επιχείρησή σας έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! Πώς; Με την ενσωμάτωση ταμειακής και POS σε μία και μόνο συσκευή.

Οι πρωτοπόροι του acquiring business με έμφαση στο e-commerce ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία στρατηγική συνεργασία που προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Οι τραπεζικές υπηρεσίες αποκτούν ένα άκρως user friendly προφίλ, ενώ η τεχνογνωσία της Epsilon Νet στην παραγωγή εταιρικού λογισμικού και της Εθνικής Τράπεζας στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές συνδυάζονται με τρόπο ιδανικό. Η EPSILON ALL in ONE χαρίζει σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τη δυνατότητα τιμολόγησης και αποδοχής πληρωμών καρτών από μία μόνο συσκευή.

Λειτουργικότητα & ασφάλεια

Ας ρίξουμε, όμως, μια πιο συγκεκριμένη ματιά στην ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών EPSILON ALL in ONE. Και να θυμάστε πως η επόμενη μέρα για την επιχείρησή σας είναι εξασφαλισμένη και με εγγυήσεις.

Epsilon Smart PAX edition

Η υπηρεσία EPSILON ALL in ONE συνδυάζει και διασυνδέει:

τηνcloudεφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης καιεμπορικής παρακολούθησης EpsilonSmartτιςυπηρεσίες αδειοδοτημένου ΠαρόχουΗλεκτρονικής Τιμολόγησης, EpsilonDigital,για την αυτοματοποιημένη και ασφαλήαποστολή ηλεκτρονικών παραστατικώνστην ΑΑΔΕτησυσκευή POSμελειτουργικό AndroidPax A920 Pro, για την αποδοχή πληρωμών μέσωχρεωστικών & πιστωτικών καρτών.

Υψηλή τεχνολογία και διαλειτουργικότητα σε μία υψηλού επιπέδου συσκευή POS, εργονομικά σχεδιασμένη, με μεγάλη οθόνη 5,5’’ και προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και της φορολογικής νομοθεσίας. Παράλληλα, διασυνδέεται αυτόματα με το λογισμικό του εξωτερικού Λογιστικού Γραφείου ή το λογισμικό Λογιστικής Παρακολούθησης της κάθε επιχείρησής, ακόμη και με off-line δυνατότητα υποστήριξης. Τέλος, υπάρχει συμβατότητα και με όλα τα προγράμματα πιστότητας, όπως για παράδειγμα το Go for More της Εθνικής Τράπεζας.

Υπηρεσίες eCommerce

Διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα; Τώρα έχετε τη δυνατότητα ακόμη πιο αποτελεσματικής παρακολούθησης του με online πρόσβαση και έλεγχο σε όλες τις συναλλαγές που διενεργούνται με χρήση καρτών διαφόρων σχημάτων (π.χ. Visa, Mastercard), σε πραγματικό χρόνο, από όπου και αν βρίσκεστε.

Μία ειδικά διαμορφωμένη σελίδα πληρωμής (checkout) μπορεί να προσαρμόζεται σε διαφόρων τύπων ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. κινητό τηλέφωνο, tablet) για εξελιγμένη αγοραστική εμπειρία και άνετη πρόσβαση στα επιχειρηματικά σας στοιχεία. Επίσης, κατόπιν αίτησης παρέχονται επιπλέον δυνατότητες, όπως: αποδοχή πληρωμών με άτοκες δόσεις και δυνατότητα προέγκρισης ή μερικής ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα τοEpsilon Smart PAX editionή και τις υπηρεσίες eCommerce, με μία και μόνη απλή προϋπόθεση: την τήρηση ή το άνοιγμα επαγγελματικού καταθετικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα, μέσω της διαδικασίας Digital Onboarding. Για τις περιπτώσεις ατομικών επιχειρήσεων ή ελεύθερων επαγγελματιών, η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του Mobile Banking για Ιδιώτες και ολοκληρώνεται αυθημερόν. Για τις επιχειρήσεις Νομικά Πρόσωπα, η διαδικασία εκκινείται από το Internet Banking Ιδιωτών και ολοκληρώνεται σε δύο εργάσιμες ημέρες.

Εγγραφείτε τώρα online, με χρήση της υπηρεσίας eGOV – KYC και ανοίξτε λογαριασμό. Για την υποβολή αίτησης χορήγησης POS μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, πατώντας εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα