Gucci Cruise 2025: Το εντυπωσιακό show του οίκου στην Tate Modern του Λονδίνου -Ποια κομμάτια ξεχώρισαν

Ο οίκος Gucci έκανε το ντεμπούτο της συλλογής Cruise 2025 σε ένα πανέμορφο σκηνικό που στήθηκε στην γκαλερί Tate Modern του Λονδίνου.

Ο δημιουργικός διευθυντής Sabato De Sarno τίμησε με αυτόν τον τρόπο την ιστορία του brand, αφού ήταν η θητεία του ιδρυτή του Guccio Gucci στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου, όπου εργάστηκε ως γκρουμ, στα τέλη του 19ου αιώνα. Εκεί, παρατήρησε για πρώτη φορά την αυξανόμενη ανάγκη της ελίτ για πρακτικές αλλά και κομψές αποσκευές.

Έτσι, ο Gucci γύρισε στη Φλωρεντία και ίδρυσε τον ομώνυνο οίκο του, με σκοπό να φτιάχνει αποσκευές το 1921. The rest is history.

«Οφείλω πολλά σε αυτή την πόλη, με υποδέχτηκε και με άκουσε. Το ίδιο ισχύει και για τον οίκο Gucci, ο ιδρυτής του οποίου εμπνεύστηκε από την εμπειρία του εκεί. Η επιστροφή του οίκου στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε με στόχο να ανακαλύψουμε ξανά την ξεχωριστή του ουσία, τη δημιουργική του κινητήρια δύναμη με την απεριόριστη ικανότητά του να συνδυάζει αντιθέσεις, να τις κάνει να συνομιλούν και να βρίσκει τρόπους συνύπαρξης. Σήμερα είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε αυτό το πνεύμα» τόνισε ο Sabato de Sarno σχετικά με την απόφασή του να φιλοξενηθεί το show του οίκου Gucci στο Λονδίνο.

Δείτε την Cruise συλλογή του οίκου Gucci στο Bovary.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Gucci Cruise 2025, Tate Modern, Λονδίνου -Ποια,Gucci Cruise 2025, Tate Modern, londinou -poia