The Last of Us: Οι πρώτες εικόνες από τη δεύτερη σεζόν της σειράς του HBO -Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες από τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς The Last of Us.

Στις εικόνες από τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us βλέπουμε τους δύο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, Τζόελ και Έλι, που υποδύονται οι Πέντρο Πασκάλ και Μπέλα Ράμσεϊ.

Η πρώτη ματιά στη δεύτερη σεζόν του The Last of Us

Δείτε την ανακοίνωση του HBO, με τις πρώτες εικόνες των Τζόελ και Έλι από τη συνέχεια της τηλεοπτικής

σειράς:

Η πρώτη σεζόν αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς και αποτέλεσε μια από τις καλύτερες μεταφορές βιντεοπαιχνιδιού σε άλλο μέσο ψυχαγωγίας («στρώνοντας τον δρόμο για άλλες μεγάλες παραγωγές).

Αφηγήθηκε την ιστορία των πρωταγωνιστών, που προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν κόσμο γεμάτο με «ζόμπι», μετά από την αποκάλυψη που προκαλούν παρασιτικοί μύκητες που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε τέρατα.

Το The Last of Us -το παιχνίδι και η τηλεοπτική σειρά- κέρδισε τις εντυπώσεις με τον τρόπο που ανέπτυξε τον κόσμο και τους χαρακτήρες του, αλλά και με το πώς συνδύασε το δράμα με τη δράση σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο κινδύνους.

Η πρώτη σεζόν κινήθηκε σε μονοπάτια που δεν απομακρύνθηκαν σημαντικά από το σενάριο του παιχνιδιού, αν και το καλύτερο και πιο πολυσυζητημένο επεισόδιο δεν ακολουθούσε το video game πιστά.

Πότε κυκλοφορεί η δεύτερη σεζόν της σειράς The Last of Us

Η πρώτη σεζόν αφηγήθηκε τα γεγονότα του πρώτου βιντεοπαιχνιδιού, που κυκλοφόρησε το 2013 και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Ο δεύτερος κύκλος θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το σίκουελ, το The Last of Us Part II, που βγήκε το 2020 και βραβεύτηκε από πολλές διοργανώσεις, αποσπώντας πάρα πολύ υψηλές βαθμολογίες -αλλά προκαλώντας και αντιδράσεις, εξαιτίας, μεταξύ άλλων, κάποιων αντισυμβατικών επιλογών των σεναριογράφων.

Σύμφωνα με το HBO, η δεύτερη σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2025.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Last, HBO -Πότε,Last, HBO -pote