«Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του»: Γιώργος και Νίκος Παπανδρέου σε εκδήλωση, Ηράκλειο Κρήτης

Ένα ταξίδι στον χρόνο και μαζί στην πολυσχιδή προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου, του μεγάλου πολιτικού ηγέτη που σφράγισε με την προσωπικότητα του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι βρεθούν στην εκδήλωση με θέμα «Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του», που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου , την Παρασκευή 17 Μαΐου

2024, στις 19:30, στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο (αίθουσα Πειραματική Σκηνή) στο Ηράκλειο Κρήτης .

Μέσα από τηνπροβολή σπάνιου οπτικοακουστικού υλικούκαι τις αφηγήσεις του Πρώην πρωθυπουργούκαι Προέδρου του Ιδρύματος, Γιώργου Α.Παπανδρέου και του Ευρωβουλευτή ΝίκουΑ. Παπανδρέου, θα έρθουν στο προσκήνιοξεχωριστές στιγμές για τον ιδρυτή τουΠΑΣΟΚ και την εποχή του.

Οι δυοσυνομιλητές, θα μοιραστούν με το κοινό,ανέκδοτες ιστορίες και προσωπικέςαναμνήσεις από τον πατέρα τους, παρέχονταςέτσι μια μοναδική εικόνα του, πολύ πέραντων δημόσιων και πολιτικών του ρόλωνκαι ρίχνοντας φως στις προσωπικές καιοικογενειακές διαστάσεις της ζωής ενόςαπό τους πιο επιδραστικούς και σημαντικούςπολιτικούς της νεότερης ιστορίας τηςχώρας μας.

Θα αναφερθούνδε, εκτενώς, στις αξίες και τις πεποιθήσειςπου μοιράστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου μετην οικογένειά του, καθώς και στοναντίκτυπο αυτών στην πολιτική τουκαριέρα και την κληρονομιά του στηνελληνική κοινωνία.

Παρακολουθήστετην εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο:

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Ανδρέας, Γιώργος, Νίκος Παπανδρέου, Ηράκλειο Κρήτης,o andreas, giorgos, nikos papandreou, irakleio kritis