YouTuber τράκαρε το ολοκαίνουργιο πανάκριβο αυτοκίνητό του κάνοντας επίδειξη στους φίλους του [βίντεο]

Δεν πρόλαβε να χαρεί το πανάκριβο αμάξι του ένας YouTuber, καθώς λίγο μετά την αγορά του το τράκαρε, προκαλώντας του σοβαρές ζημιές.

Ο λόγος για τον Edmond Barseghian, ο οποίος τράκαρε το supercar McLaren Senna, αξίας 1,3 εκατ. λιρών (1.519.916,08 ευρώ), λίγο αφότου το απέκτησε. Ο νεαρός άνδρας έκανε επίδειξη μπροστά σε φίλους του πριν χάσει τον έλεγχο του τιμονιού.

Στα πλάνα που καταγράφηκαν από τη σύγκρουση ακούγεται ο κινητήρας του οχήματος

με τους 789 ίππους να σπινθηροβολεί πριν επιταχύνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ένα ενθουσιασμένο πλήθος μαζεύεται για να παρακολουθήσει το θέαμα, αλλά η στιγμή δόξας του Barseghian κρατάει λίγο.

Καθώς επιχειρεί έναν ελιγμό, το αυτοκίνητο εκτοξεύεται σε ένα κοντινό κτίριο και ακούγεται ένας τεράστιος κρότος.

Το κλιπ αποκαλύπτει στη συνέχεια σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο πιθανότατα θα χρειαστεί ανακατασκευή.

Ο Barseghian, από την Αμερική, αγόρασε πρόσφατα το όχημα, και μόλις πριν από τέσσερις ημέρες δημοσίευσε βίντεο στο YouTube επιδεικνύοντας το νέο του απόκτημα.

Ο Barseghian επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της νέας του Senna όταν συνέβη το ατύχημα.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου δήλωσε ότι «έγινε viral για τους λάθος λόγους» και ότι είναι «απλώς ένας άνθρωπος».

«Αυτό το περιστατικό πονάει. Αγαπούσα αυτό το αυτοκίνητο, αλλά θα το ξεπεράσω. Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι πιο αναστατωμένος είναι ότι συνέβη σε δημόσιο δρόμο. Ειδικά αν σκεφτείς πως το είχα παραλάβει το προηγούμενο βράδυ από τη Racewerkz με αναβαθμισμένα φρένα, ανάρτηση, τροχούς και ελαστικά Slick», πρόσθεσε.

Η δήλωσή του κατέληξε: «Μη διστάσετε να με κακολογήσετε στα σχόλια, το αξίζω. Δικό μου το λάθος, πήρα το μάθημά μου».

Ο Barseghian πόζαρε, επίσης, με το αυτοκίνητο σε διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής, το οποίο αποκαλεί «πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο».

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Barseghian κάνει παρόμοιο κόλπο, καθώς στις αρχές του 2023 είχε γίνει ξανά viral επειδή κατέστρεψε ολοσχερώς το Hummer EV του, αφού το οδήγησε για μόλις 14 χλμ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα