Αίγιο: Διαψεύδεται ότι η υφυπουργός Αλεξοπούλου «έφαγε πόρτα» από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων

Στη διάψευση πληροφοριών περί επεισοδίου μεταξύ του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνας Αλεξοπούλου, κατά τον εορτασμό της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας της Τρυπητής, προχωρά ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερήσιος της Αχαΐας» ανέφερε ότι ιεράρχες δεν δέχθηκαν να παρακαθίσουν σε γεύμα του δήμου και διοργάνωσαν δική τους ξεχωριστή εκδήλωση. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η κυρία Αλεξοπούλου μετέβη στο κατάστημα όπου

ήταν σε εξέλιξη το γεύμα που παρέθετε ο Μητροπολίτης προς τους Ιερείς. Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος, ωστόσο, φέρεται να καθυστέρησε να φτάσει στο γεύμα, ενώ η κυρία Αλεξοπούλου περίμενε για μισή ώρα έξω από το εστιατόριο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε ότι ο κ. Ιερώνυμος είπε πως οι Ιερείς δεν πήγαν να ευλογήσουν το γεύμα του δήμου επειδή δεν επιθυμούσαν να παρακαθίσουν σε γεύμα με πολιτικούς που αντιτάσσονται στους κανόνες της Εκκλησίας και της ζήτησε να φύγει.

Διαψεύδει η Εκκλησία το επεισόδιο με την Αλεξοπούλου

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ωστόσο, διαψεύδει ο πατέρας Αθανάσιος Λιακόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ισχύει».

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να δηλώσω, διαβάζοντας σήμερα πολλές τέτοιου είδους αναφορές, όσον αφορά ότι η κυρία Αλεξοπούλου η υφυπουργός Μεταφορών, ‘έφαγε πόρτα’ από τον Μητροπολίτη και από τους Αρχιερείς κατά την ημέρα της πανηγύρεως της τοπικής μας εορτής, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η κυρία Αλεξοπούλου μετέβη στο Τραπέζι που έγινε την ημέρα αυτή, όπου βρισκόντουσαν οι αρχιερείς και οι Ιερείς, μόνο και μόνο να χαιρετίσει και να ευχηθεί τα χρόνια πολλά», τόνιζε ο κ. Λιακόπουλος σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στο aigiovoice.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τόσο τον Μητροπολίτη μας κ Ιερώνυμο όσο και τους άλλους Αρχιερείς που ήταν προσκεκλημένοι στην πανήγυρη, τους διακρίνει η Ευγένια. Άρα λοιπόν ας ψάξουν να βρουν που κρύβεται ή αλήθεια και τι σκοπιμότητες υπάρχουν», πρόσθεσε.

Στο δημοσίευμα, δε, αναρτώνται φωτογραφίες της κυρίας Αλεξοπούλου να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους της Εκκλησίας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αίγιο, Διαψεύδεται, Αλεξοπούλου, Μητροπολίτη Καλαβρύτων,aigio, diapsevdetai, alexopoulou, mitropoliti kalavryton