Χαμός σε πτήση της Βritish Airways: Ζευγάρι ερωτοτροπούσε στο αεροπλάνο -«Ήταν απλά αηδιαστικό» [εικόνες]

Σοκ προκαλούν τα σοκαριστικά πλάνα σε πτήση της British Airways με ένα ζευγάρι να ερωτοτροπεί, μπροστά στα μάτια «αηδιασμένων» επιβατών.

Τα σοκαριστικά πλάνα που τραβήχτηκαν σε μια πτήση νωρίς το πρωί της περασμένης Τρίτης από το Χίθροου του Λονδίνου προς το Δουβλίνο φαίνεται να δείχνουν μια γυναίκα να αγγίζει έναν άνδρα κάτω από από μια κουβέρτα, κατήγγειλε επιβάτης.

Οι επιβάτες που έγιναν μάρτυρες της άσεμνης συμπεριφοράς ισχυρίστηκαν ότι το ζευγάρι «το

έκανε συνεχώς» καθώς το αεροπλάνο πετούσε πάνω από την ιρλανδική θάλασσα.

Η Farrah, 26 ετών, βρισκόταν στην πτήση με τη μητέρα και τον αδελφό της και βιντεοσκόπησε το ζευγάρι, μεταδίδει η Daily Mail.

Ερωτοτροπούσαν για 20 λεπτά στην πτήση

Είπε: «Γυρνούσα να κοιτάξω τον αδελφό μου κάθε φορά που μιλούσα, και τότε είδα ένα είδος έντονης κίνησης στα άλλα καθίσματα στην άλλη πλευρά».

«Ήταν πολύ κραυγαλέο. Ήταν συνεχώς, για 15 με 20 λεπτά της πτήσης, μαζί με τον τύπο».

«Απλώς συνέχισαν, κάτι που ήταν σοκαριστικό, επειδή υπήρχαν παιδιά στο αεροπλάνο. Υπήρχε ένα παιδί που έτρεχε πάνω κάτω και θα μπορούσε να το δει αυτό» , επισήμανε.

«Ήταν απλά αηδιαστικό για να είμαι ειλικρινής», τόνισε.

Η Farrah, από το Δυτικό Λονδίνο, ισχυρίζεται ότι είδε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωση κατά τη διάρκεια του σύντομου ταξιδιού της μίας ώρας. Είπε: «Είχαν απομείνει περίπου 38 λεπτά από τον χρόνο πτήσης όταν το παρατήρησα. Ήταν αρκετά ενοχλητικό για μένα να κάθομαι με τον αδελφό μου και να πρέπει να το βλέπω αυτό.

«Είχαμε παιδιά που έτρεχαν πάνω κάτω στους διαδρόμους, ήταν μεταξύ τεσσάρων και οκτώ ετών».

Πρόσθεσε: «Καλύφθηκαν με μια κουβέρτα, αλλά ήταν αρκετά προφανές, ως ενήλικας, τι έκαναν».

Τι δήλωσε η εταιρεία

Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε: «Οι συνάδελφοί μας στο πλήρωμα καμπίνας δεν ειδοποιήθηκαν για κάποιο θέμα στο αεροσκάφος.

«Αν είχαν ενημερωθεί, θα είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπισή του», σχολίασε

.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα