Χάρι και Μέγκαν σαν «βασιλικό ζεύγος» έκαναν περιοδεία στην Αφρική -Φορέματα, πόζες, υποδοχές και στιλ

Τις παλιές καλές εποχές που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν εκλεκτά μέλη της βασιλικής οικογένειας, περιοδεύοντας ανά τον κόσμο για λογαριασμό της βασίλισσας Ελισάβετ, μας θύμισαν οι Σάσεξ στην τριήμερη περιοδεία τους στη Νιγηρία.

Τι κι αν έχουν εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια και ότι συνεπάγεται με αυτό από το 2020, μετά την απόφασή τους να ζήσουν μια ζωή μακριά από τους κανόνες και τους περιορισμούς του βρετανικού στέμματος. Χάρι και Μέγκαν κάνουν και πάλι τα πάντα για να βρίσκονται στο προσκήνιο,

με την τριήμερη περιοδεία τους στη Νιγηρία -είχαν ακόμη και δείπνα με επιφανείς βασιλιάδες της Αφρικής - να θυμίζει εκείνη που είχαν κάνει στην Αυστραλία όταν και ανακοίνωσαν πως η δούκισσα του Σάσεξ ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον Άρτσι.

Η πρόσφατη περιοδεία του ζεύγους στη Νιγηρία για την προώθηση των Αγώνων Invictus ξεκίνησε την Παρασκευή στην πρωτεύουσα Αμπούτζα. Ο πρίγκιπας Χάρι είχε κάνει μια στάση στο Λονδίνο για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Αγώνων που ο ίδιος υλοποίησε, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, το πρόγραμμα του οποίου ήταν φορτωμένο.

Τοζευγάρι μπορεί στα λόγια να αποφάσισενα κρατήσει αποστάσεις από τη βασιλικήοικογένεια, ωστόσο, δεν χάνει αφορμή ναβρίσκεται στο κέντρο της δημοσιότηταςμε πρόσχημα πάντα την ενίσχυση τωνφιλανθρωπικών τους οργανισμών καιδράσεων.

Χάρι και Μέγκαν έγιναν δεκτοί με βασιλική υποδοχή στη Νιγηρία

Αυτό ακριβώς έκαναν και στην τριήμερη περιοδεία τους στη Νιγηρία, όπου έγιναν δεκτοί με βασιλική υποδοχή στην επίσκεψή τους σε ένα σχολείο που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα τους, Archewell.

Κι άλλο που δεν ήθελαν και οι ίδιοι, με την Μέγκαν Μαρκλ να κάνει τη μία βασιλική εμφάνιση μετά την άλλη! Όσο εξελισσόταν η περιοδεία – και ο ενθουσιασμός για το ζευγάρι μεγάλωνε – τόσο η Μέγκαν έδινε ρέστα με τις εμφανίσεις της, θυμίζοντας, θα τολμούσε να πει κανείς, και κάτι από Πρώτη Κυρία.

Μπορεί βέβαια να σόκαρε λίγο με το πορτοκαλί φόρεμα με την πλάτη έξω που εμφανίστηκε στο σχολείο, με πολλούς να λένε πως δεν ήταν κατάλληλο για μια τέτοια εμφάνιση, και άλλους να λένε πως το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν μια σπόντα προς τη βασιλική οικογένεια καθώς πωλείται με το όνομα «Φόρεμα Γουίνδσορ».

Οι τολμηρές εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ

Η ίδια όμως συνέχισε απτόητη. Πιασμένη όπως πάντα χέρι – χέρι με τον αγαπημένο της πρίγκιπα, η Μέγκαν Μαρκλ φρόντισε να συγκεντρώνει τα βλέμματα επάνω της με κάθε ρούχο που επέλεγε. Μάλιστα, άφησε για λίγο στην άκρη τα ουδέτερα και γήινα χρώματα και επέλεξε έντονες αποχρώσεις.

Η δούκισσα του Σάσεξ βέβαια, είπε ότι αποφάσισε να φορέσει περισσότερο χρώμα για να ταιριάξει με τους κατοίκους της Νιγηρίας. Αλλά ποιος μας λέει , ότι δεν το έκανε για να ξεχωρίζει.

Το κατακόκκινο μάξι φόρεμα σε μια εκδήλωση με θέμα τις γυναίκες στην ηγεσία που επέλεξε το Σάββατο, αλλά και το κίτρινο μάξι φόρεμα που έβαλε χθες, ξεχώρισαν. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά που επέλεγε το καναρινί αυτό φόρεμα καθώς το είχε ξαναβάλει ότι ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Ακόμα και η φύλαξη ήταν αντάξια ενός ηγέτη κράτους

Υποτίθεται πως θα ήταν μια περιοδεία για την ενίσχυση των Αγώνων Invictus, αλλά Χάρι και Μέγκαν μας θύμισαν παλιές καλές εποχές. Ακόμα και η φρουρά τους θύμιζε την εποχή που ήταν εκλεκτά μέλη της βασιλικής οικογένειας με την βασίλισσα Ελισάβετ να τους στέλνει σε ταξίδια και περιοδείες για να ενισχύσει τον θεσμό του Στέμματος.

Μυστικοί πράκτορες που μουρμούριζαν στα ακουστικά τους, οπλισμένοι αστυνομικοί και στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων δεν τους άφηναν λεπτό από το βλέμμα τους.

Χάρι και Μέγκαν φαίνεται πως δεν θέλουν να βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσο κι αν οι ίδιοι επιμένουν πως σκοπός τους είναι η ανάδειξη και η ενίσχυση των φιλανθρωπικών τους οργανισμών και προγραμμάτων, δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ εκείνη τη γκλαμουριά που συνεπάγεται να είσαι μέλος βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρι, Μέγκαν, Αφρική -Φορέματα,chari, megkan, afriki -foremata