Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Παίρνει εξιτήριο και πάει στον εισαγγελέα η μητέρα -Άδειασμα από τον σύντροφό της

Εξιτήριο παίρνει σήμερα η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα, προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή

Εκεί θα εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 24χρονης, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον ανακριτή, απ' όπου λογικά θα πάρει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τόσο της ίδιας όσο και του συντρόφου της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού.

«Δεν γνώριζε
ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος»

Την ώρα που ο 23χρονος από το Νεπάλ προετοιμάζει την απολογία του, που είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη, ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως ο πελάτης του ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι στη σακούλα που του έδωσε η σύντροφός του βρίσκεται το νεκρό βρέφος.

«Δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τη δικογραφία και είχα μια μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Ο ίδιος μου είπε πως δεν γνώριζε ότι στη σακούλα είχε το νεκρό βρέφος. Μου είπε πως η σύζυγός του γέννησε νεκρό το βρέφος και εκείνη το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, χωρίς να του πει πως μέσα βρίσκεται το βρέφος. Εάν διαπιστώσω πως έχουν κάνει αυτήν την αποτρόπαια πράξη, τότε δεν θα συνεχίσω να είμαι δικηγόρος κανενός», δήλωσε στο Mega ο Δημήτρης Ζορμπάς.

Στην αναμονή για τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους στην περιοχή της Βραυρώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το βρέφος να γεννήθηκε ζωντανό. Από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης θα εξαρτηθεί η πορεία της ανάκρισης και το εάν το κατηγορητήριο θα παραμείνει το ίδιο για τους γονείς.

Το χρονικό της συγκλονιστικής υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου, όταν γύρω στις 23:30 το ζευγάρι από το Νεπάλ μετέβη στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Η 24χρονη είχε κολπική αιμορραγία και οι γιατροί της έκαναν υπερηχογράφημα βάσει του οποίου διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει την ίδια ημέρα, με την εγκυμοσύνη να επιβεβαιώνεται και από την αιματολογική εξέταση. Ωστόσο και οι δύο ενώπιον των γιατρών φέρονται να αρνήθηκαν την εγκυμοσύνη όσο και τον τοκετό, με αποτέλεσμα να κληθεί η ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί που πήγαν στο ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου διαμένει το ζευγάρι, βρήκαν αίματα σχεδόν παντού μέσα στο δωμάτιο, αλλά δεν εντόπισαν το νεογνό.

Βέβαια, σύμφωνα με τα βίντεο που εξέτασαν οι Αρχές, λίγες ώρες νωρίτερα ο 23χρονος είχε πετάξει στα σκουπίδια δύο σακούλες, στις οποίες, όπως αποδείχθηκε αργότερα, βρισκόταν το νεκρό βρέφος, το οποίο και τελικά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε χωματερή της Βραυρώνας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρό, Βραυρώνα, Παίρνει, -Αδειασμα,nekro, vravrona, pairnei, -adeiasma