Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους -Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού

Το έγγραφο της λύσης του γάμου τους κρατούν, πλέον, στα χέρια τους ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου, με το πρώην ζευγάρι να προχωρά και επίσημα στον χωρισμό του.

Η είδηση για τον χωρισμό των δύο ηθοποιών μετά από 7 χρόνια γάμου και 9 χρόνια συνολικής κοινής πορείας, είχε γίνει αρχικά γνωστή στις αρχές του Μάρτη.

Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» και η πρώην σύντροφός του είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο που τελέστηκε το 2017, και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Διαζύγιο ΔημήτρηΛάλου - Έλενας Μαυρίδου: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε σχετικά

ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου, Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «ιδανικό τρόπο για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές», αναφερόμενος στο διαζύγιο των δύο ηθοποιών.

«Διευθετήθηκανόλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο, φυσικά εξωδικαστικά.Με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό αποφασίστηκε μεέναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικήςμέριμνας σε ό,τι αφορά στο παιδί, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικέςανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών. Επήλθεκαι η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναντρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές»,είπε αρχικά ο κ. Αγαπηνός.

«Η προδιάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου, τον οποίο εκπροσώπησα, έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών, και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κ. Λάλος δεν έγινε αποδέκτης (από την πρώην σύζυγό του) κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις», συνέχισε ο ίδιος.

«Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δεν με αφορούν ως νομικό, γιατί δεν νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις. Νομίζω ότι τελικά και στην πλευρά της κ. Μαυρίδου πρυτάνευσε η αγάπη για το παιδί, και με τον τρόπο αυτό επιλύθηκε η διαφορά», πρόσθεσε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα