Δημήτρης Σταρόβας: «Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει», λέει η σύντροφός του -Σε σοκ Ζουγανέλης, Αρναούτογλου

Ο Δημήτρης Σταρόβας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, επικοινωνεί με το περιβάλλον και φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάστασή του. Στο πλευρό του βρίσκεται η επί χρόνια σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η ίδια τόνισε για την κατάσταση της υγείας του: «Το παλεύει. Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει.

Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον». Σε νεότερες δηλώσεις της στην εκπομπή ανέφερε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας πέρασε μια ήρεμη νύχτα, παραμένει όμως ίδια η κατάσταση, έχει πίεση -την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια- και λίγο πυρετό. Ενημέρωσε, επίσης, ότι η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει.

Σοκαρισμένοι οι φίλοι του Δημήτρη Σταρόβα

Την ίδια στιγμή, σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι του Δημήτρη Σταρόβα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε: «Είμαι σε σοκ. Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει. Μιλούσαμε προχθές μαζί».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε ότι γνωστοί της της είπαν ότι «είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και είναι διαχειρίσιμο όλο αυτό».

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καλός φίλος του Δημήτρη Σταρόβα, σημείωσε σήμερα ότι οι γιατροί περιμένουν να κλείσει ένα 24ωρο. «Νομίζω ότι όλοι όσοι αγαπάμε τον Δημήτρη -εντάξει, εμένα είναι σαν αδερφός μου και πραγματικά το εννοώ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος- θέλουμε να πάει πολύ γρήγορα καλά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική εκπομπή του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα