Επεισόδιο μεταξύ Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί, επειδή δεν ανέφερε τον πρόεδρο της Παρί στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

Καβγάς μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, φαίνεται να ξέσπασε πριν το ματς με την Τουλούζ, σύμφωνα με τη «Le Parisien».

Από τότε που ο Γάλλος σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε ανακοινώσει στον Αλ Κελαϊφί την απόφασή του να φύγει από την Παρί το καλοκαίρι,

οι δύο άνδρες δεν είχαν μιλήσει σχεδόν ποτέ ξανά μεταξύ τους.

Η ψυχρή τους σχέση ήρθε στο φως την περασμένη Παρασκευή, όταν στο βίντεο που ανακοίνωσε την αποχώρησή του, ο αρχηγός της Παρί ευχαρίστησε πλήθος ανθρώπων (προπονητές, αθλητικούς διευθυντές, φροντιστές, οπαδούς) χωρίς να πει την παραμικρή λέξη για τον πρόεδρο της ΠΣΖ και εμίρη του Κατάρ. Ο Αλ Κελαϊφί το θεώρησε προσβολή, καθώς το 2022 προσέφερε στον 25χρονο επιθετικό το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτή η ένταση μεταξύ τους, πυροδότησε νέο επεισόδιο την Κυριακή.

Το τετ α τετ μεταξύ Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί μετατράπηκε σε καβγά

Επιθυμώντας να λάβει διευκρινίσεις για το γεγονός ότι δεν τον είχε αναφέρει στο βίντεό του, ο Αλ Κελαϊφί επέμεινε να οργανώσει μια συνάντηση. Τελικά, αυτή πραγματοποιήθηκε στο Παρκ ντε Πρενς, σχεδόν μία ώρα πριν από τον αγώνα με την Τουλούζ. Οι δυο τους είχαν τετ α τετ σε ένα δωμάτιο, μακριά από αδιάκριτα μάτια και αυτιά. Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ γρήγορα, ενώ η συζήτηση μετατράπηκε γρήγορα σε επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών.

«Οι τοίχοι κουνήθηκαν από τον καβγά τους», αναφέρει ένας μάρτυρας. Η αντιπαράθεση είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της προθέρμανσης, με τους παίκτες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο τέσσερα λεπτά αργότερα από το συνηθισμένο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισόδιο, Εμπαπέ, Αλ Κελαϊφί, Παρί,epeisodio, ebape, al kelaifi, pari