Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ -Δεν κάνουν πλέον δημόσιες εμφανίσεις, τι συνέβη

Φουντώνουν οι φήμες περί χωρισμού της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του In Touch, ο Μπεν Άφλεκ έχει φτάσει σε σημείο καμπής με την Τζένιφερ Λόπεζ και έχει «φύγει» από την βίλα που μοιράζονται στο Λος Άντζελες.

«Τελείωσε. Οδεύουν προς διαζύγιο – και για μια φορά δεν φταίει [ο Μπεν]!», αναφέρει μια ανώνυμη πηγή στο αμερικανικό κουτσομπολίστικο περιοδικό.

Πώς
φούντωσαν οι φήμες για χωρισμό Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Οι θαυμαστές έχουν παρατηρήσει ότι ο 51χρονος ηθοποιός και η 54χρονη τραγουδίστρια περνούν όλο και περισσότερο χρόνο χωριστά τις τελευταίες εβδομάδες. Το διάσημο και πολύ αγαπητό ζευγάρι γνωστό ως «Bennifer», εθεάθη για τελευταία φορά μαζί πριν από επτά ολόκληρες εβδομάδες, στα τέλη Μαρτίου, στη Νέα Υόρκη και μάλιστα δεν φαίνονται χαρούμενοι.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν παρευρέθηκε στο Met Gala με τη σύζυγό του στις 6 Μαΐου, παρά τη σημαντική θέση της ως συμπρόεδρος της εκδήλωσης. Η επίσημη δικαιολογία του Μπεν Άφλεκ για την μη εμφάνισή του Met Gala ήταν ότι ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα του «The Accountant 2», αλλά η πηγή του In Touch λέει ότι «αποφάσισε να το λήξει» με την Λατίνα τραγουδίστρια.

«Επικεντρώνεται στη δουλειά και στα παιδιά του τώρα», προσθέτει η πηγή. «Ο Μπεν έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το πολυτελές σπίτι των ονείρων τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων που πέρασαν δύο χρόνια για να το βρουν. Ποτέ δεν θα σταματήσουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και αυτός δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαρκέσει», τόνισε. Μάλιστα, φήμες λένε ότι η Τζένιφερ ήδη ψάχνει σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.

Τι δεν πήγε καλά στη σχέση Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ

Ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού ήταν οι διαφορετικοί τρόποι που χειρίστηκαν τα φώτα της δημοσιότητας, με την Τζένιφερ να αγκαλιάζει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και τον Μπεν να την αποφεύγει.

Οι δύο τους προσπάθησαν να βρουν μια μέση λύση, ωστόσο, ο συμβιβασμός κατέληξε να είναι πιο δύσκολος από ό,τι πίστευε το ζευγάρι.

Το ζευγάρι είχε πολλούς δημόσιους καυγάδες, ενώ πολλοί είχαν παρατηρήσει ότι ο Μπεν δεν ήταν χαρούμενος.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βγήκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και απείχαν μόλις λίγες μέρες από τον γάμο τους όταν διέκοψαν τη σχέση τους το 2003. Έμειναν μαζί μέχρι τον Ιανουάριο του 2004 πριν διαλύσουν τον δεσμό τους. Το 2021 βρέθηκαν ξανά, κάτι που τους οδήγησε να παντρευτούν τον Ιούλιο του 2022.

Φωτογραφίες: Associated Press

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα