Βίντεο-σοκ: 37χρονος επιτίθεται σε ζευγάρι στη Νέα Υόρκη, τον σωριάζουν κάτω και τον μαχαιρώνουν [βίντεο]

Μπούμερανγκ γύρισε σε έναν 37χρονο η ενέδρα που έστησε σε ζευγάρι σε δρόμο της Νέας Υόρκης, καθώς πέρασαν στην αντεπίθεση και τον μαχαίρωσαν επτά φορές.

Ο 37χρονος άνδρας παρακολουθούσε το ζευγάρι καθώς έκαναν βόλτα με το σκύλο τους σε δρόμο του Κουίνς γύρω στις 14:45 τοπική ώρα χθες σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, όπου καταγράφονται πολλά περιστατικά απρόκλητων επιθέσεων το τελευταίο διάστημα.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές!

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 37χρονο να πετά στο πεζοδρόμιο το μπουφάν του και να επιτίθεται

στον ανυποψίαστο άνδρα, που προχωρούσε - με το πόδι σε νάρθηκα- με τη βοήθεια περιπατητήρα δίπλα στη γυναίκα που κρατούσε το λουρί του σκύλου.

Το στοιχείο του αιφνιδιασμού δεν λειτούργησε, ωστόσο, υπέρ του δράστη, αφού το θύμα του τον σώριασε στο έδαφος κι άρχισε να τον χτυπά με τη συνδρομή και της συνοδού του.

Ο 37χρονος προσπάθησε μάταια να ξεφύγει, αλλά το ζευγάρι συνέχισε να τον χτυπά μέχρι που τελικά χώρισαν εκτστομίζοντας βρισιές και με τις γροθιές υψωμένες έτοιμοι όλοι για μια νέα μάχη. Ο 37χρονος οπισθοχώρησε προς την κάμερα αποκαλύπτοντας μια πληγή κοντά στο κεφάλι του. Τότε ήταν που επενέβησαν περαστικοί για να τους σταματήσουν.

Ο 37χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητεί το ζευγάρι που μαχαίρωσε τον επιτιθέμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα