Μαρίνα Σάττι: «Πάτωσε» το Ζάρι στις επιτροπές της Eurovision

Διαφορετική ήταν η αίσθηση που δημιούργησε στις επιτροπές και στο κοινό της Eurovision 2024 το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι.

Η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι κατετάγησαν στην 11η θέση στη Eurovision 2024, όχι πολύ μακριά από εκεί που την έδειχναν τα στοιχήματα τις τελευταίες ημέρες.

Η Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι συγκέντωσαν 126

πόντους συνολικά. Οι 41 προήλθαν από τις επιτροπές και το έφεραν στη 14η θέση και οι 85 πόντοι προήλθαν από το κοινό που έφεραν το Ζάρι στην 11η θέση.

Η Μαρίνα Σάττι πάντως ήταν εντυπωσιακή στη σκηνή της Eurovision 2024 και το τραγούδι το Ζάρι ξεσήκωσε το κοινό στο στάδιο του Μάλμε της Σουηδίας. Ηταν μια νεανική, φρέσκια εμφάνιση, αρκετά διαφορετική και στον ήχο και στην εικόνα. Ο ήχος ιδιαίτερος, ένα μουσικό κράμα με ενδιαφέρον που από την πρώτη στιγμή κέρδισε φανατικούς υποστηρικτές που έβλεπαν το Ζάρι πολύ ψηλά. Και η σκηνική παρουσία ιδιαίτερη, πολύ νεανική και σημερινή με την εφαρμογή για πρώτη φορά του μονοκάμερου που θύμισε... Live στο Instagram.


Στην ψηφοφορία των επιτροπών η Ελλάδα πήρε και ένα 12αρι από την Ελβετία. Η Μαρίνα Σάττι κάπως απόρρησε σε μια στιγμή που φαίνεται ότι λίγο την είχε πάρει από κάτω καθώς η ανακοίνωση των βαθμολογιών των επιτροπών από τις 37 χώρες έμοιαζε με μαρτύριο της σταγόνας που δεν ευννοούσε την Ελλάδα που μάζευε τους πόντους λίγους λίγους και αργά.

Πιο συγκεκριμένα, 8 επιτροπές έδωσαν βαθμούς στην Ελλάδα και ήταν οι εξής:Ελβετία 12 βαθμοί Αλβανία 7 Κύπρος 7 Αρμενία 4 Γαλλία 4 Σερβία 3 Νορβηγία 2 Σλοβενία 2

Στη συνέχεια, η ανακοίνωση των 85 πόντων από το televoting πλάσαρε αρχικά την Ελλάδα αρκετά ψηλά αλλά στη συνέχεια καθώς ανακοινώνονταν οι βαθμολογίες των μεγάλων φαβορί πλασαρίστηκε λίγο πιο χαμηλά και κατέληξε στην 11η θέση.

Οι ψήφοι του κοινού

Κύπρος 12 βαθμοίΑρμενία 10 Σερβία 8Αγίος Μαρίνος 7 Γερμανία 5Λουξεμβούργο 5 Αλβανία 4 Βέλγιο 4Ολλανδία 4Ελβετία 4 Αυστραλία 3 ROW 3Μολδαβία 3Τσεχία 2Γεωργία 2 Ιταλία 2 Μάλτα 2 Ισπανία 2Αζερμπαϊτζάν 1Γαλλία 1Ηνωμένο Βασίλειο 1

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα