Μαρίνα Σάττι: Η ταινία κινουμένων σχεδίων όπου είχε «δανείσει» τη φωνή της -Συμπρωταγωνιστούσε με γνωστό τραγουδιστή

Μία πληροφορία για τη Μαρίνα Σάττι, που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή παρουσιάστρια, στο πλαίσιο των συζητήσεων για τη Eurovision 2024 και την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, εξήγησε πως έμαθε από τις κόρες της ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε «δανείσει» πριν αρκετά χρόνια τη φωνή της σε διάσημη ταινία κινουμένων σχεδίων.

«Το ξέρατε πως η Μαρίνα Σάττι "δανείζει" τη φωνή της στην ταινία "Βαϊάνα";»

«Για τη Μαρίνα Σάττι μου είπαν κάτι οι κόρες μου Μαίρη και Νάγια, κάτι που δεν το ήξερα. Συζητάνε πολύ για τη Εurovision με την παρέα τους. Το ξέρατε πως η Μαρίνα Σάττι "δανείζει" τη φωνή της στην ταινία "Βαϊάνα";», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» του «Happy Day», προσθέτοντας πως χάρηκε με την εν λόγω πληροφορία, αφού πρόκειται για μια ταινία που της αρέσει πολύ.

Σημειώνεται ότι η «Βαϊάνα» είναι αμερικανική κινηματογραφική ταινία φαντασίας -μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων της Walt Disney, του 2016.

Στη μεταγλώττιση στα ελληνικά, η Μαρίνα Σάττι που είχε τον ομώνυμο ρόλο δεν είναι η μόνη «έκπληξη», αφού τον έτερο κεντρικό ήρωα, «Μάουι», υποδύθηκε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα