Μία ευτυχισμένη οικογένεια: Ριάνα και ASAP Rocky ποζάρουν με τα παιδιά τους -Σπάνια στιγμιότυπα

Δύο ετών έγινε τη Δευτέρα ο γιος της Ριάνα και του ASAP Rocky, RZA, και ο διάσημος ράπερ θέλησε να τιμήσει την περίσταση με αξιολάτρευτα στιγμιότυπα που δεν είχαμε ξαναδεί.

Απευθυνόμενος στους 18,5 εκατομμύρια ακολούθους του, ο περήφανος μπαμπάς, έγραψε: «Ευτυχισμένα δεύτερα γενέθλια στον πρωτότοκο γιο μου RZA» καθώς μοιράστηκε μια επιλογή από οικογενειακές φωτογραφίες με τη Ριάνα και τους δύο γιους τους.

Κουκλάκια ζωγραφιστά τα παιδιά της Ριάνα και του ASAP

Στις

φωτογραφίες αποτυπώνεται η οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού, με τα παιδιά τους, και ιδίως τον μεγαλύτερο RZA – ο Riot, ο μικρότερος γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023 – να χαμογελά, να κάνει γκριμάτσες και να γελάει στις αγκαλιές των γονιών του. Η ανάρτηση συγκέντρωσε 924.000 likes μέσα σε μία ώρα από τη δημοσίευσή της.

Ριάνα και ASAP Rocky πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Τα στιγμιότυπα αυτά αποδεικνύουν τα πρόσφατα δημοσιεύματα πως Ριάνα και ASAP Rocky είναι «πιο ευτυχισμένοι από ποτέ». «Είχαν πάντα μια σταθερή φιλία και η σχέση τους απλά το ενίσχυσε αυτό» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People, προσθέτοντας πως «η οικογένεια έρχεται πρώτη γι’ αυτούς».

Κάποιος άλλος δήλωσε στο περιοδικό πως η διάσημη τραγουδίστρια «έχει αφοσιωθεί στη μητρότητα» και «λατρεύει» το να είναι γονιός. «Παίρνει τα παιδιά σε κάθε ταξίδι, ακόμη κι αυτών που είναι για δουλειά. Τα παιδιά πάνε μαζί της παντού. Ποτέ δεν παραπονιέται ότι είναι κουρασμένη» σημειώνει. «Αγαπάει τη ζωή της» συνεχίζει. «Εκείνη και ο ASAP τα πάντα περίφημα» προσθέτει η πηγή, τονίζοντας ότι ο ράπερ «είναι τόσο διασκεδαστικός μπαμπάς».

«Κάνουν σπουδαία δουλειά μεγαλώνοντας τα παιδιά τους. Είναι πολύ υποστηρικτικός και προς τη Ριάνα» δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας: «Είναι και οι δύο εξαιρετικά δραστήριοι και σκληρά εργαζόμενοι. Κι ο ASAP είναι σαν τη Ριάνα. Δεν θα τον ακούσετε ποτέ να παραπονιέται. Είναι καταπληκτικοί μαζί. Η Ριάνα φαίνεται πραγματικά πιο ευτυχισμένη από ποτέ».



Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μία, Ριάνα, ASAP Rocky, -Σπάνια,mia, riana, ASAP Rocky, -spania