Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στον αγώνα Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Πανηγύριζε τα γκολ, έφυγε απογοητευμένος [εικόνες]

Ούτε τα γενέθλια της κόρης του, πριγκίπισσας Σάρλοτ, δεν θα εμπόδιζαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από το να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, της Άστον Βίλα, στον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό χθες το βράδυ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι δηλωμένος οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας και έχει παραβρεθεί σε αγώνα της ακόμη και με τα παιδιά του. Γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε χθες να μην παρακολουθήσει από κοντά την ημιτελική αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.


Ο Γουίλιαμ λοιπόν εθεάθη να συμμετέχει ενεργά σε συζητήσεις με τους γύρω του στα executive boxes και να επισημαίνει διάφορα πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας στα δύο γκολ της ομάδας του και δείχνοντας απογοητευμένος όταν ο αντίπαλος Ολυμπιακός έβαζε κάποιο γκολ.

Από τη χαρά στη λύπη: Οι πανηγυρισμοί και η απογοήτευση του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Μπορεί το πρόγραμμά του να είναι φορτωμένο και να έχει να αντιμετωπίσει πολλά οικογενειακά θέματα δεδομένης της διάγνωσης του καρκίνου τόσο του πατέρα του όσο και της συζύγου του, ωστόσο, έδειχνε χαλαρός παρακολουθώντας την Άστον Βίλα σε δράση.

Κρυμμένος στο box με τους φίλους του, ο Γουίλιαμ κάποια στιγμή εθεάθη να χτυπά τη γροθιά του σε μια εκτόνωση πανηγυρικής συγκίνησης, όταν νόμιζε ότι ο Λέον Μπέιλι είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, προτού τελικά ακυρωθεί το γκολ του, ενώ έδειχνε θλιμμένος με το τελικό 2-4 σκορ.

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Villa Park πραγματοποιείται την ίδια μέρα με τα γενέθλια της κόρης του, πριγκίπισσας Σάρλοτ. Μάλιστα, η οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα ένα πορτρέτο της 9χρονης πριγκίπισσας, με φωτογράφο την Κέιτ Μίντλετον, για να σηματοδοτήσει το γεγονός όπως είθισται να κάνει η βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γουίλιαμ, Άστον Βίλα-Ολυμπιακός, Πανηγύριζε, [εικόνες],gouiliam, aston vila-olybiakos, panigyrize, [eikones]