Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της [βίντεο]

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υπέπεσαν σε ένα σπάνιο λάθος στον συγχρονισμό τους καθώς προσπάθησαν και οι δύο να μπουν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Ο 75χρονος μονάρχης επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του για πρώτη φορά μετά τη διάγνωση του καρκίνου του, καθώς ενώθηκε με την 76χρονη βασίλισσα Καμίλα για να επισκεφτεί το Κέντρο Καρκίνου Μακμίλαν στο University College Hospital του Λονδίνου.

Μετά τα νέα την περασμένη εβδομάδα ότι η θεραπεία του βασιλιά πηγαίνει

καλά και οι γιατροί είναι «θετικοί» σχετικά με την πρόοδό του, ήταν η κατάλληλη επιστροφή στα βασιλικά καθήκοντα καθώς απέτισε φόρο τιμής στο ιατρικό προσωπικό στον τομέα της θεραπείας του καρκίνου.

Ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα για τον Κάρολο, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα έκανε θεραπεία για τον καρκίνο αργότερα μέσα στην ημέρα. Αλλά σε μια ανάλαφρη στιγμή, αυτός και η Καμίλα είχαν ένα αστείο ατύχημα ενώ μπήκαν στο αυτοκίνητο για να γυρίσουν στο σπίτι.

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει από το νοσοκομείο, φάνηκε να γλιστράει στο άλλο κάθισμα στο πίσω μέρος - ακριβώς τη στιγμή που η σύζυγός του προσπάθησε να καθίσει στο ίδιο σημείο.

Η Καμίλα, κρατώντας μια αγκαλιά από λουλούδια, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να βρει τον Κάρολο να κάθετε στο σημείο που ήταν να καθίσει και αμέσως περπάτησε γοργά στην άλλη πλευρά του αυτοκινήτου, ενώ χαμογελούσε αμήχανα.

Η ξεκαρδιστική στιγμή «πιάστηκε» σε βίντεο, που έγινε viral στα social media.

Η γραβάτα του βασιλιά Καρόλου

Άλλη μια ανάλαφρη στιγμή ήρθε όταν ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να φοράει μια ροζ γραβάτα με στάμπα δεινόσαυρου T-Rex.

Ο Βασιλιάς εντοπίστηκε για πρώτη φορά να φορά αυτή τη γραβάτα τον Ιανουάριο του 2023, όταν επισκέφτηκε το κοινοτικό κέντρο Norbrook και το Δημαρχείο του Bolton για να τιμήσει τα 100 χρόνια Kelloggs, αμφότερα στο Greater Manchester.

Την φόρεσε ξανά όταν βρέθηκε σε μια λειτουργία στην εκκλησία κοντά στο κτήμα Sandringham τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Το παιχνιδιάρικο αξεσουάρ πιστεύεται ότι ήταν χριστουγεννιάτικο δώρο από ένα από τα εγγόνια του, με τον λάτρη των δεινοσαύρων πρίγκιπα Λούις, να είναι ο πιο πιθανός «ύποπτος».

Η γραβάτα είναι ίσως ένα εσωτερικό αστείο που μοιράστηκε με την οικογένειά του, καθώς ο Κάρολος χρησιμοποιεί το αρχικό R μετά το όνομά του για να υποδηλώσει το «Rex», που στα λατινικά σημαίνει «βασιλιάς».

Το περιπετειώδες σχέδιο της γραβάτας μπορεί επιπλέον να σημαίνει την ετοιμότητα του Καρόλου να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του, καθώς και το θάρρος του εν μέσω των αντιξοοτήτων που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες.

Βασιλιάς Κάρολος: «Ήταν σοκ»

Ο βασιλιάς Κάρολος μοιράστηκε τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο. Συγκεκριμένα, μίλησε σε ασθενείς για το «σοκ» του όταν άκουσε τη διάγνωση καρκίνου.

Ο βασιλιάς της Αγγλίας ρωτήθηκε από έναν ασθενή πώς ένιωθε ενώ είχε τη δική του θεραπεία για τον καρκίνο: «Είμαι εντάξει, ευχαριστώ. Όχι πολύ άσχημα», απάντησε ο Κάρολος.

«Είναι πάντα λίγο σοκαριστικό, έτσι δεν είναι, όταν σου το λένε», συμφώνησε ο βασιλιάς, καθώς μιλούσε στη 63χρονη Lesley Woodbridge από το Houghton Regis του Bedfordshire.

Φωτογραφίες: Associated Press

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα