Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι drag queen που θα κρατήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα -Αντιδράσεις στη Γαλλία

Eκτός από την drag queen Μις Μαρτίνι, την Oλυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία μετέφερε κι ο τρανσέξουαλ Μπενουά Σεβαλιέ. Στη συνέχεια στην πόλη Αρλ τη φλόγα θα μεταφέρει η drag queen Νίκι Ντολ, κατά κόσμον Κάρλ Σάντζεζ, και στο Παρίσι η Μίνιμα Ζεστέ.

Την μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη του φωτός επιβεβαιώνει και το γραφείο της δημάρχου του Παρισιού, Αν Ινταλγκό. Μάλιστα, η 33χρονη drag queen

έχει ήδη ανακοινώσει στην προσωπική της σελίδα της στο Instagram ότι θα εκπροσωπήσει ως λαμπαδηδρόμος τη Γαλλία.

Η ανάρτηση της drag queen, Μίνιμα Ζεστέ για την Ολυμπιακή Φλόγα

«Εντάξει, είναι επίσημο, θα μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα
Θέλεις να με δεις με μια όχι και τόσο λαμπερή στολή να παλεύω να τρέξω στο Παρίσι με τακούνια; Τα λέμε στις 14 Ιουλίου! Αν έχετε κάποια ιδέα για το πώς να το κάνετε glam, θα ήθελα πολύ να την ακούσω από εσάς. Τα λέμε στους δρόμους του Παρισιού στις 14/07, ή πολύ νωρίτερα στις πολλές εβδομαδιαίες κρατήσεις μου», ανέφερε στο Instagram η γνωστή drag queen.

Μάλιστα στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στα social media η drag queen Μίνιμα Ζεστέ εξηγεί πόσο υπερήφανη είναι που θα μεταφέρει στο Παρίσι την Ολυμπιακή Φλόγα τον προσεχή Ιούνιο.

Αντιδράσεις στα social media

«Τι ντροπή», «Σε παρακαλώ πες μου ότι είναι αστείο», «θλιβερό, πώς κατάντησε έτσι η Γαλλία», «η ανθρωπότητα έχει τρελαθεί», είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Instagram κάτω από την ανάρτηση.

Aνάρτηση με την οποία καλεί τον κόσμο να την παρακολουθήσει να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα έκανε και η Miss Martini στο Instagram. Τα σχόλια κάτω και από την δικιά της ανάρτηση έπεσαν «βροχή» με πολλούς να την συγχαίρουν και άλλους πάλι να αντιδρούν έντονα για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Tη φλόγα στη Μασσαλία εκτός από την drag queen Miss Martini μετέφερε ο τρανσέξουαλ, Μπενουά Σεβαλιέ. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

H drag queen Nicky Doll από την άλλη έκανε επίσης ανάρτηση στο Instagram γράφοντας μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνω ότι θα γίνω πρεσβευτής της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024! στις 12 Μαΐου στις 6.55 μ.μ. για να ζήσετε μαζί αυτή τη στιγμή LE-GEN-DARY».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα