ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ»

Ως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας, χωρίς γνώση της πραγματικότητας» χαρακτήρισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις δηλώσεις του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν ήθελαν κόσμο στον τελικό του Κυπέλλου και πως «…η ΠΑΕ έχει ζητήσει απ’ την Αστυνομία, να μην γίνει το συλλαλητήριο των οπαδών της ομάδας την Κυριακή (19/5)».

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου σε Ρ/Σ, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
ξεκαθάριζαν τα εξής:

«Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή κι επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεών του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού».

Για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου μάλιστα, η «πράσινη» ΠΑΕ ανέβασε και σχετικό tweet στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter) αναφέροντας: «Σε σχέση με όσα φέρεται να είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τον οποίο ο Παναθηναϊκός σέβεται για την προσφορά του ως παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, έχουμε να πούμε ότι ου γαρ έρχεται μόνον…».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Η ΕΠΟ, Άρης, ΟΑΚΑ,pae panathinaikos, i epo, aris, oaka